Sommeren oppsummert

Sponsede produkter!
1Er det lov å si «endelig høst!»? Jeg er så glad for at det er hverdag igjen og er dødsklar til å begynne på alle høstens prosjekter. Først tenkte jeg å oppsummere sommeren. Tidlig i sommer hadde vi dinosaurgrønnkål på verandaen. Før den ble markspist fikk vi spist en digg salat med gratinert chevre fra Håøya naturverksted. Nå er produksjonen dessverre over for i år, men gleder meg allerede til neste sesong. De som ikke fikk smakt denne gode osten må notere seg navnet og sjekke det ut.

2Gjorde et halvhjertet forsøk på å dyrke favorittblomsten min, valmue. Sådde 10 forskjellige typer, men fikk bare fem-seks blomster. Jaja, bedre lykke neste gang. Så dro jeg en liten tur til Danmark med typen og foreldrene mine og spiste masse is.

3Tok masse ferge og så på havet. Også har jeg funnet det ultimate solkremmerket, nemlig Coola. Et helt naturlig og økologisk alternativ. Ansiktskremen er min favoritt over alle solkremer så da måtte jeg jo teste solkrem for kroppen og leppene også. Sprayen deres reddet meg i sommer. Det er jo så kjedelig å smøre seg inn hele tiden, og denne sprayen er så enkel å påføre når det trengs. Den er helt gjennomsiktig og sprer seg enkelt. Det beste av alt, den har ikke de farlige ingrediensene som klassiske solkremsprayer har. Anbefales veldig! Leppepomaden er også helt super. Jeg blir så lett brent på leppene så jeg er avhengig av en god og naturlig leppepomade med solfaktor. Man kan kjøpe Coola på den økologiske nettbutikken Pure Skin.

4

Det fine Leicakameraet jeg har hatt med meg i sommer og digg vin i hagen vår på Lyng Dal hotel&restaurant.

5Dansk squash og norske gullbringebær. Namnam!

6Min nye dødsfine Le Creuset-sautepanne er perfekt å smørsteke biff i. Og våre nye stoler, her med hvit iste og frosne druer.

7

Salatblings-oppskrift på Godt og enda mer iste. Sommeren har vært ekstremt varm!

8Tok en svipptur til Stockholm med Maja, Marie og Sylvia og leste om meg selv og Økokassen i flytogmagasinet. Stas! Rett etter at jeg tok dette bildet på brua gikk Blondinbella forbi oss. Bloggestarstruck.

9Digg lunsj på Riche!

10Syke cocktails i gullbaren på Nobis og sovende Maja. Anbefaler å bo på Scandic grand central for fint og sentralt hotell midt i byen.

11Prøvde å innføre sunne og bra rutiner igjen så bestilte noen juicer fra Essentially. Kanskje ikke så sunt når jeg mumset i meg masse digge makroner, men men. Skal ta en ny ordentlig kur snart. Holder dere oppdatert! Og mens jeg venter på min fine glassvannflaske fra BKR bruker jeg de tomme Essentially-flaskene til vann.

12Sommerens beste snacks – baconsurrede dadler og bringebær. Elsker at Bondens marked er i gang igjen etter sommeren.

13Og til slutt, på lørdag var jeg DJ med AnneLokk. Vi startet kvelden med treretteren deres og  digg vin før vi fortsatte kvelden med disco og drinker på kjøkkenet. Det kom overraskende mange folk og jeg sitter igjen med den beste følelsen av å mestre noe nytt (selv om det kanskje ikke gikk dødsbra gikk det hvertfall OK). PS Anne er flink DJ altså, men jeg er nybegynner. Gleder meg så til suppemiddager på Lokk utover høsten.

Sommer er bra, men høsten blir bedre. Har så mye spennende på gang som jeg gleder meg utrolig mye til å dele med dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.