Silkemyk hud til jul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
For en liten stund siden fikk jeg årets første julegave fra min samarbeidspartner og favorittnettbutikk Pureskin. Men det var ikke før i dag nå snøen faller og vi er litt uti desember at jeg følte det var greit å begynne og skrive om julegaver. Pureskin har nemlig satt sammen et par julegavesett man får ferdig pakket inn. Og ingenting er vel enklere enn det. Man kan til og med få dem til å skrive en personlig julehilsen og sende det rett hjem til mottageren.

Dette gavesettet består av ansiktsskrubb og ansiktsmaske fra Pangea Organics samt en søt hjerteformet rensesvamp fra One Love Organics. Pakken koster 549 kroner.

One Love Organics er et av mine absolutte favorittmerker, men konjakksvampen deres har jeg ikke prøvd før. Nå har jeg blitt helt hekta. Huden blir så myk av å bruke den. Pangea Organics var et nytt merke for meg, men jeg er helt forelsket etter å ha testet skrubben som forsiktig peeler med rå kvernede adzukibønner og tranebær, og masken med matcha-te og leire som gir masse fuktighet og glød. Den ser kanskje ikke så fin ut mens man har den på, men jeg har aldri hatt så myk og fin hud før. Hadde et par ulmende kviser på grunn av mye stress i det siste, men med disse ble det heldigvis aldri noe av dem. Alle produktene man får kjøpt hos pureskin er helt naturlige og det meste er økologisk.

Jobber med en liten post med flere julegavetips som kommer i løpet av uken. I mens kan dere jo ta en titt på Julies julebakst på VGTV og kanskje finne litt juleinspirasjon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 Kommentar

  1. Pingback: Julegavetips | Matbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.