Nytt år, ny blogg!

Foto: Anne valeur

Foto: Anne valeur

Etter litt om og men er bloggen min endelig på plass her på United Bloggers. En fin måte å starte det nye året på. Med ny blogg, nytt design, navn og oppsett. Tisligere blogget jeg for Grayzine og da het bloggen min Matbloggen. Nå som jeg har flyttet over til United Bloggers heter bloggen min Julies matblogg.

Noen av dere er kanskje nye lesere, så her er litt om meg:

Jeg heter Julie Ilona Balas, er 23 år og bor i Oslo. De fleste kjenner meg kanskje som Chiku. Jeg er en selvlært kokk og matentusiast som lever av å jobbe med mat på forskjellig vis. I 2011 opprettet jeg “matbloggen”, men det var ikke før i 2013 at jeg startet mitt eget firma. Jeg eier og driver Chikus catering, et lite cateringfirma hvor jeg lager frokost og lunsj til bedrifter og eventer. Av og til har jeg også noen hjemmekokkoppdrag for privatpersoner. I tillegg er jeg fast skribent for Godt hvor jeg deler oppskrifter hver tirsdag. Se alle mine Godt-oppskrifter her! Innimellom jobber jeg også som matstylist for kokebøker og i reklamefilmer. Jeg elsker mat og er så utrolig glad for at jobben min består av å lage, selge, skrive, style og skrive om mat! Og at ingen dager er like.

Jeg spiser et kjernesunt kosthold helt uten gluten og er veldig restriktiv på meieriprodukter og sukker. Jeg er opptatt av kvaliteten på maten, og liker å vite hvor den kommer fra og hva den inneholder. Dette gjør at jeg som oftest velger økologisk fra norske gårder. Mitt hovedfokus er å lage sunn og bra mat for både kroppen og miljøet som smaker skikkelig digg og spre matgleden videre. Min første bok “kjernesunt” kommer ut på Gyldendal våren 2015.

Mange av dere har havnet her fordi dere selv har matallergier eller intoleranser. Det er ingenting som gjør meg så glad som når jeg kan hjelpe noen i samme situasjon. Så fortsett gjerne med å sende meg eposter så skal jeg svare så godt jeg kan.

På denne bloggen kan du lese om økologisk og kjernesunn mat, god drikke, restaurantopplevelser, livsstil, hverdagen, reiser og litt om naturlig hud- og hårpleie som jeg også er veldig opptatt av.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.