Naturlig rent hjem med C

Sponsede produkter

Okei dere, nå har jeg endelig funnet et vaskemiddel jeg vil anbefale dere. Jeg har lenge testet forskjellige naturlige og økologiske vaskemidler kjøpt på helsekost og iHerb, men selv om de er natulige har jeg fremdeles måtte holde for nesen når jeg vasker fordi de føles så sterke. Det har heldigvis Caroline Heyerdahl gjort noe med! Hun har skapt vaskemiddelserien C, som er helt uten kunstige tilsetningsstoffer eller unødvendig kjemi.

Caroline sendte meg en prøvepakke med kjøkkenrelaterte produkter, så til nå har jeg vasket kjøkkenet med multispray som dufter sitron og ingefær, tatt oppvasken med oppvasksåpen som dufter mynte og agurk og vasket hendene med lavendelhåndsåpen. Jeg har også fått med en resirulerbar superklut som fungerer helt utmerket. Kjøkkenet har aldri vært så rent og luktet så lite kjemisk etter en nedvask, så jeg er utrolig fornøyd. I løpet av våren skal jeg få byttet ut alle hjemmets vaskemidler med naturlige alternativer.

Hvorfor naturlige vaskemidler? Jeg tenker som så at det nesten ikke er noe poeng i å spise ren og sunn mat og smøre inn kroppen med naturlige og økologiske kremer når man sprayer ned hele huset og omgivelsene sine med kjemikalier. Jeg har brukt neutral vaskemiddel i alle år, og får ofte utslett når jeg sover i sengetøy vasket med noe annet. Likevel har jeg ikke vært så bevisst på selve vaskemidlene jeg vasker huset med før i den siste tiden. Og i tillegg til helseaspektet er det jo mye bedre for miljøet!

Jeg er hvertfall overbevist etter å ha testet et par av produktene, og håper dere sjekker det ut. Jeg støtter mye heller et lokalt firma enn å kjøpe vaskemidlene mine fra USA – for DET er miljøsvinete det. Her er hjemmesiden og nettbutikken til Caroline Heyerdahl.

Etterhvert kommer det noen DIY tips for å få et rent og grønt hjem. Fortell meg gjerne hva dere vasker med i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.