Schmidt’s naturlig deodorant

schmidts

Sakte men sikkert har jeg byttet ut alt av konvensjonell hudpleie med naturlige og økologiske produkter. Men å finne en perfekt naturlig deodorant har ikke vært enkelt. Jeg har tidligere skrevet en liten guide med naturlige deodoranter jeg har testet, men nå må jeg bare fortelle om en ny oppdagelse – nemlig Scmidt’s.

Schmidt’s er et lite amerikansk firma som lager alle deodorantene for hånd med 100% naturlige ingredienser, og selvfølgelig helt uten aluminium og annet tull. Konsistensen er hard, så du må varme opp deodoranten mellom fingrene før du påfører kremen under armene. Litt uvant kanskje, men når man kommer inn i det er det kanskje verdens beste naturlige kremdeodorant. Har ikke opplevd å hverken føle meg svett eller lukte noe de ukene jeg har brukt denne. Et glass med Schmidt’s deodorant føles dessuten mye drøyere enn en vanlig roll on.

Jeg har den som lukter bergamot&lime, men den kommer også i duftene ylang ylang&calendula, lavendel&sage, cedarwood&juniper eller uparfyrmert. Jeg elsker den friske sitrusduften, men har lyst til å prøve ALLE. Jeg fikk min fra pureskin.no, en lite norsk økologisk nettparfymeri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.