Vinterhåret med Kevin Murphy

kevin murphy

Jeg får helt krisehår på vinteren. Det blir ekstra tørt, ekstremt statisk og i tillegg får jeg fet hodebunn. Nå har jeg endelig funnet løsningen på det. I tillegg til å kure det med denne fantastiske hårmasken fra Sprekenhus bruker jeg disse produktene fra Kevin Murphy.

Jeg prøver å ikke vaske håret så ofte, så da går det i tørrsjampo. Jeg har skrevet om den fra Kevin Murphy før og siden den gang har jeg prøvd mange forskjellige, alt fra naturlige puddere til konvensjonelle fra Batiste og Redken, men ingenting måler seg med fresh hair fra Kevin Murphy. Den gjør faktisk at håret ser nyvasket ut, den lukter fantastisk og den gjør ikke grått som så mange andre. Bare spray, bust til og du er klar!

Når jeg først vasker håret bruker jeg noen nye produkter jeg skal skrive litt mer om siden. Etter vask er det sykt viktig å bruke en god varmebeskyttende spray. Denne har jeg brukt i et par år nå, og jeg er så fornøyd. Den gir håret bittelitt tekstur. Jeg merker stor forskjell på håret om jeg føner det uten denne. Da blir det både krusete og statisk. Damage manager og jeg har blitt venner for livet.

Etter at håret er tørt, enten på naturlig vis (som jeg sjeldent har tid til dessverre) eller fønet bruker jeg Easy rider, en antifrizzkrem. Den virker ganske feit og det virker merkelig å bruke en voksaktig krem i langt tynt hår, men den gjør ikke håret fett i det hele tatt. Man kan til og med bruke den øverst i røttene for å skape volum. Den gir litt hold, men den er mest for å skape tekstur og gjøre håret mer medgjørlig. Den er ekstreeemt drøy så kommer sikkert til å ha denne i flere år. Den passer visst for de fleste hårtyper, både til tynt og fint hår som bare trenger litt tekstur til tykt og krusete hår som trenger mer definerte krøller. Anbefales!

Man får kjøpt Kevin Murphy på min favorittfrisørsalong Balanzera!

Les alle skjønnhetsproduktinnleggene mine i skjønnhetskategorien, og ellers finner du alltid mine siste skjønnhetsinnlegg nederst på forsiden min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.