Piknik i parken 2015

jiLFkbZ2FHBCDEon1bpa9yhS8aRV-xmkfVr6pUYHNzQFoto: Piknik i parken

Den siste helgen i juni arrangeres Oslos triveligste festival, Piknik i parken. Festivalen er i Vigelandsparken og foregår utenfor og inne på både Vigelandsmuseet og bymuseet. Det er fire scener og mange flinke artister jeg gleder meg til å få med meg, blant annet James Blake, Marit Larsen, Kaja Gunnufsen, Stein Torleif Bjella (som jeg dessverre ikke fikk med meg på Trænefestivalen) og Postiljonen. Men det blir jo ikke noen piknik i parken uten god mat og drikke, så de satser knallhardt på dette i år og det er jo det jeg er mest interessert i.

13bLaJQ4iQ5vd7747ZmdJW1G8Dy2-AF7fL230FKEPJ4
Anne på landet kommer med foodtrucken sin og skal servere mat i samarbeid med Hitchhiker. Jeg gleder meg!

1_tIMAjTOAiQ4_tmdELctpQIUEsdbyGKE67rC5Gu_QY
4 Gringos kommer også med tacotrucken sin. Andre aktører som skal være der og stå for mat- og drikkeservering er Hannes pizza, mine Catering collective-kollegaer På pinne skal servere hjemmelaget is, Wurst skal servere pølser og Taku skal servere ramen. Pur Oslo skal være der og servere sunn juice, Java skal servere kaffe, og Oatly skal tilby et laktosefritt alternativ på festivalen. Det blir nakenvin, godt øl både med og uten alkohol, grillakevitt og grilltallerken. Det blir også en egen sommerbar med cocktails. De lover vanlig pjolter, kongepjolter, Triac Fizz og Champagne Pick-me-Up. Tar du med deg pledd, så står Piknik i parken for noe av det beste byen har å by på av mat og drikke.

Håper vi ses på Piknik i parken i helgen. Inngangen er i Nobels gate 32, på nedsiden av Frogner- parken. Dit kommer man seg lett med trikk nummer 12 eller buss nummer 20 til Frogner Plass. Portene til pikniken åpner kl 14 fredag 26. juni og kl 12 lørdag 27. juni og søndag 28. juni. Siste konsert er ferdig senest kl 23 alle dager, i god tid til alle kollektivforbindelser.

Piknik i parken oppfordrer til å bruke sykkel, og har egen bevoktet sykkelparkering i forbindelse med festivalområdet.

Se hele programmet her.

Følg med på hva som skjer:
Facebook: facebook.com/pipfest
Instagram: @pipfest
Twitter: twitter.com/Pipfest
www.pipfest.no

Screenshot 2015-06-23 15.05.05

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.