Oppdatering fra Piknik i parken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tidligere denne uka skrev jeg litt om Piknik i parken, en trivelig festival i Vigelandsparken. I går var jeg der sammen med min gode venn kristin for å sjekke ut mattilbudet som jo definitivt er en viktig del av en festival. Man merker at dette har de satset tungt på, for det var ikke noe problem å få seg god mat og drikke. NonDos sto for vinbaren og tilbyr masse digg naturvin, mens forskjellige foodtrucks og små aktører sto for mattilbudet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Folk hadde tatt med seg tepper og slo seg ned på gresset og hadde piknik i parken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det første vi testet var maten fra Hitchhiker. De serverte en indisk pitarull med kylling som var veldig god. Anbefales!


Så testet vi maten fra Anne på landet, en koselig liten foodtruck som serverer god og grønn hjemmelaget mat. Jeg testet lammepølsene og rabarbraslush som var helt fantastisk god. Ellers serverte de en grønn ertesuppe med halloumi og sandwicher. Ta en sving innom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter maten måtte vi ha litt dessert, og da besøkte vi fantastiske På pinne som serverer hjemmelaget is laget helt uten tull. Pinneisene deres er laget med naturlige råvarer, og inneholder ikke melk eller sukker. Helt perfekt! Jeg spiste «helt rå kakao» som består av kokosmelk, dadler, rå kakao og litt salt. Den var så god at jeg måtte ha en til på vei hjem. Kan melde om at mango med chili også var veldig god. Skal smake meg gjennom resten av menyen også i løpet av helgen. På pinne har isbar på Sukkerbiten i sommeren, og serverer is på forskjellige arrangementer. Se etter den gule isvognen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi var så mette så vi orket ikke å smake på all maten, men i dag skal vi teste ramen fra Taku. De serverer hjemmelaget ramen, edamame og svinecrisp med eplepuré. Yum!

Ellers på festivalen kunne man få både taco, surdeigspizza, grilltallerken fra Anni’s, Kaffe fra Java/Mocca eller kaffe med havremelk fra Oatly. Det var sånn passe godt. Den beste erstatningen for vanlig melk i kaffe er mandelmelk spør du meg. Men bra de har mange melkefrie alternativer på festivalen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piknik i Parken holder på i dag og imorgen. Du får kjøpt billetter her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.