Juni på instagram

Juli allerede! Jeg tar sommerferie fra og med i dag, og har faktisk fire uker fri i strekk. Det er jo helt koko. Men det betyr dessverre ikke at jeg kan sole meg og drikke vin på verandaen, jeg kan nemlig ikke gjøre noe av det i år. Jeg har begynt på noen sterke medisiner som gjør at jeg må holde meg helt unna sol og alkohol. Men det betyr jo ikke at jeg ikke kommer til å ha en dødsbra sommerferie, for så mye jeg har jobbet det siste halve året er det å bare kunne ligge stille på sofaen uten å gjøre en verdens ting det som frister aller mest akkurat nå. Det blir nok en liten tur eller to innom favorittlandet mitt, Danmark. Ellers blir det Oslosommer på meg.

Men først, en liten oppsummering av juni via instagram, og en liten smakebit på hva du kan se ved å følge meg der.

Screenshot 2015-07-01 14.29.04
Jeg har hatt mange cateringjobber i juni, blant annet en i går for Matprat hvor de fikk blingser med hummus, middelhavsrøre og kylling. I går innviet jeg verandaen etter at sola gikk ned og spiste masse god mat med fine folk. Mulig det kommer noen oppskrifter fra det etterhvert. Også har jeg jo vært på festivalen Piknik i parken, og spist masse god mat og sett James Blake. Oppskriften på pizzaen over finner du her.

Screenshot 2015-07-01 14.29.42Masse god mat, både til fest og hverdags. Her er det en lunsjtallerken hos en av cateringkundene mine, råmelkspannacotta og en bringebærøl på årets interiørmiddag med Polhem, en hverdagsfrokost og en superdigg middag i baren på Smalhans. Og øverst i midten er et bilde av en bolle fra Eva Mia som du fremdeles kan vinne her.

Screenshot 2015-07-01 14.29.58Masse blomster i juni, blant annet disse økologiske blomstene fra blomsterhagen på Abildsø gård, grillspyd med halloumi og vannmelon, noen bilder fra Svinkløv badehotel i Danmark og noen av oppskriftene fra boken min Kjernesunt i Det Nye. Og et veldig kult spillefilmprosjekt som har en kicktarterkampanje gående i fire dager til. Ta en titt på Gal i Nepal her!

Screenshot 2015-07-01 14.30.11

Bilder fra to cateringjobber jeg gjorde i juni. På toppen fra et bryllup, faktisk mitt aller første bryllupsoppdrag. Og nederst fra sommerfesten til Cathrine Hammel hvor tema var blomster.

Screenshot 2015-07-01 14.30.23Grønn potetsalat på en hagefest, et bilde av meg med masse erteskudd som Anne Valeur tok på sommerfesten til Cathrine Hammel og masse god mat og spiselige blomster fra en lunsj på Melgården i Østerdalen. Det kommer det snart et eget innlegg om.

Screenshot 2015-07-01 14.30.37Sommerlig salat med jordbær og avokado, den perfekte salatdressingen og et par bilder fra min andre middag på Ylajali.

Screenshot 2015-07-01 14.30.50

Til slutt et bilde av meg i Cathrine Hammel-uniformen på sommerfesten hennes, en grønn Chikus catering-smoothie, makroner med kandiserte fioler fra Melgården, en grønn salat med ferske blomster fra Melgården, sommercatering og en pasjonsfruktsalsa.

Nå som det er sommerferie og jeg har tid til å late meg lurer jeg på hvem som er deres instagramfavoritter. Tips meg gjerne!

 

12 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.