Tisvildeleje Strandhotel

Inneholder sponsede produkter


Nå er jeg hjemme igjen fra Danmarksferien. Den startet med et døgn på nordvest-Sjælland, i Tisvildeleje, 45 minutter unna København. Jeg skrev litt om Tisvildeleje her i forrige uke, men nå tenkte jeg å skrive litt om det fine hotellet vi bodde på også.

Vi bodde på Tisvildeleje Strandhotel som har de samme eierne som på Helenekilde. Det er en gjeng unge, driftige folk som driver strandhotellet og det merkes i positiv forstand. Det er virkelig helt tilfeldig at vi havnet her, egentlig bare fordi alle de danske jeg følger på instagram var her i fjor og i år. Og det skjønner jeg jo godt.

Hotellet ligger nederst i hovedgata (ok, den eneste gata) mot den milelange hvite stranda. Det var fint vær og ganske varmt da vi var der i forrige uke, men vannet var kaldt. Vi hang uansett på stranda og leste og spiste danske jordbær, som forøvrig ikke er like gode som de norske.

Vi bodde på et av de oppussede rommene som har eget bad. Noen av rommene har bad på gangen. Rommene var lyse og fine, og perfekt innredet med myk seng, skrivepult og to lenestoler. Badet var ganske lite, men med stor dusj. Det er sånn middels dyrt å bo, men selve maten på hotellet er veldig rimelig. Vi spiste middag der på kvelden da det begynte å regne.

For ordens skyld er denne turen og oppholdet ikke sponset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er en stor veranda med både bar og isvogn man kan slappe av på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eller man kan låne sykler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ved inngangspartiet står det et stort, fint tre. I bakgrunnen er det en ekstra sal i forbindelse med hotellet hvor det blir praktisert morgenyoga. Det så veldig koselig ut, og det må jo være en perfekt start på dagen med morgenyoga og så et bad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Badet og rommet. Jeg fikk låne en stor trillekoffert fra Rimowa for anledningen. Den er av utrolig god kvalitet og triller så lett. Har aldri hatt en så fin koffert før.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Frokosten var enkel, men perfekt. Bløtkokte egg, frukt, god kaffe og te og nybakt brød.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Middagen var også veldig bra. De serverer naturvin fra Rødder&vin, og skikkelig god og enkel dansk mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Først fikk vi en torskeceviche med kraftige danske urter. Blant annet min favoritturt; kjørvel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så kom det grillede tomater med fersk mozzarella og veldig god olivenolje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Veldig lettstekt oksekjøtt med grilla salat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALammeskank med grilla sitron og tzatziki med fantastisk brent løk og urtesmør til. Til dessert spiste vi sorbet fra isvognen deres utenfor. Så mye god mat, anbefales virkelig!

På Tisvildeleje har de flere pop up-eventer gjennom sommeren også. Ta en titt her for å se hva som skjer i sommer.

Har ikke noe annet å si enn at jeg virkelig anbefaler å ta en liten avstikker til Tisvildeleje når du skal til København. Louisiana ligger midt mellom og er også et perfekt stopp på tilbakeveien.

God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.