Bilder fra lanseringsfesten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I går var det lanseringsfest for den nye boken min, Julies grønne kjøkken. Dagen før var det sommerfest på forlaget, og da jeg våknet opp på dagen av min egen lanseringsfest tenkte jeg at dette kom ikke til å gå bra. Flaks jeg hadde en time på favorittfrisørsalongen Balanzera før festen startet for å få fikset håret av Lynn Lynn og bli sminket av Camilla – de fikk meg til å føle meg som en million dollar. Men mer om den behandlingen senere, først et par bilder fra festen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg hadde lanseringsfesten på den fineste lille cocktailbaren jeg vet om. Torggata botaniske ligger i en sidegate fra selve Torggata og er fylt av grønne planter, hjemmedyrkede urter, marmorbord og andre fine ting. Så det var jo det perfekte stedet å lansere min grønne bok eller hva?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


De flinke folkene som jobber på Torggata botaniske hadde laget en rosa velkomstdrink med bringebær, sitron og cava for anledningen, og jeg hadde fått ferske spiselige blomster fra Melgården. Dere har garantert sett de kandiserte fiolene fra Melgården før, men til velkomstdrinken passet det aller best med ferske blomster. Det ble så fint! Jeg besøkte Live på Melgården tidligere i sommer og skal snart dele noen bilder derfra med dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fullt hus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maja var der og leste boken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kristin hadde grønne negler og grønne ballonger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ella, min fem uker gamle niese var såklart på festen. Her sammen med mamma og storebroren min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg holdt tale på en stol uten å dævve helt, og fikk takket hvertfall de aller viktigste som har vært involvert i bokprosjektet mitt. Kagge forlag såklart. Fotograf Anne Valeur, stylist Line Dammen, designer Lars Kjelsnes fra Heydays, assistent og grøntekspert Kristin H.R. Nielsen. Og så var redaktøren min Aslak Nore der og snakket litt om hvordan boken ble til. Så stas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ser helt fjollete glad ut på alle bildene, men sånn er det når man nettopp har gitt ut tidenes fineste bok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tusen millioner takk til alle som kom og skålte, kjøpte bøker og gjorde det til den beste dagen! Så mange fine folk var innom og gratulerte meg, skulle ønske jeg kunne snakket ordentlig med dere alle. Takk for gaver! Dette blir garantert ikke den siste boken jeg gir ut…

Boken kan kjøpes på nett til rabattert pris og med fri frakt. Trykk på banneret under. Vil du ha boken signert? Send en epost til julieilona@gmail.com!

unnamed

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.