August oppsummert

Screenshot 2015-09-02 00.15.01
August tror jeg har vært den beste måneden i hele mitt liv. Jeg har både gitt ut min andre kokebok, kjøpt leilighet, flyttet, hatt mange morsomme jobber og møtt så mange venner og bekjente. Det er noe jeg rett og slett ikke har tatt meg tid til det siste året, men fra og med nå skal jeg være flinkere til å balansere jobb og sosialisering.

Måneden startet gaske brutalt med masse cateringjobber med en gang. Jeg fikk heldigvis tid til å henge litt i hengekøya i kolonihagen til Kristin og spise masse bringebær.

Screenshot 2015-09-02 00.14.46
Så var jeg på Øyafestivalen for å teste øyamaten. Resultatet kan du lese om her og her. Jeg ble positivt overrasket over mattilbudet og festivalen generelt.

Screenshot 2015-09-02 00.14.27
Enda mer fra Øya. Spiste sååå mange is fra På pinne. De hadde til og med is med alkohol i. Helt perfekt!

Screenshot 2015-09-02 00.13.30


Så kom endelig boken min, Julies grønne kjøkken, fra trykken og jeg har vært i en slags lykkerus siden det. Boka er i butikk og flere fine magasiner har allerede skrevet om boken min. Det gjør meg så glad! Litt på tampen av måneden fikk jeg flyttet til en leilighet med helt perfekte vinduskarmer. Og jeg har fått spesialdesignet bord og benk til leiligheten av møbeldesigner Morten Engebretsen. Det skal jeg vise dere mer av!

Screenshot 2015-09-02 00.13.57
Fotografen av boken min Anne og jeg feiret flott resultat med masse god mat og bobler på verandaen min, samt en helt perfekt helgefrokost dagen derpå.

Screenshot 2015-09-02 00.13.45
Enda flere oppslag i media. Her i Stella. På Augusts siste ordentlige varme dag fikk jeg badet for første gang i år. Det ble nok siste også. For en fantastisk dag det var!

Screenshot 2015-09-02 00.12.47


Jeg har ikke laget så mye mat denne måneden siden hele kjøkkenet mitt er pakket ned i flytteesker. Men jeg laget en fantastisk god grønn potetsalat med varmrøkt laks og en god sennepsdressing med Vulkanhonning i forrige uke. Anbefales for å kjenne på sommerfølelsen litt til.

Screenshot 2015-09-02 00.13.05
Så var det lanseringsfest for Julies grønne kjøkken på Torggata Botaniske, den fineste lille cocktailbaren full av grønne planter. Det kom vilt mange folk for å feire og kjøpe boka. Månedens høydepunkt i tillegg til å stå med nøklene til den nye leiligheten min i hånda og bare føle at nå begynner livet.

Tipper at september blir minst like bra. Jeg har allerede kalenderen full av kule jobber, middagsplaner med fine folk og ikke minst en liten reise til favorittlandet mitt – Danmark. Skal til Nordvestjylland for å spise god mat og dra på østerssafari igjen. Følg med!

Følg meg gjerne på instagram, der legger jeg ut mye som ikke havner på bloggen.

Ha en fin første høstmåned, alle sammen!

unnamed

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.