Ting begynner å falle på plass

Inneholder sponsede produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå har jeg endelig fått på plass det aller meste i leiligheten, og den føles skikkelig «bebodd». Låser opp døra og føler jeg har bodd her i årevis allerede, men så har det bare vært et par uker. Det er en fantastisk følelse. Tenkte å vise et par bilder fra hvordan jeg har fått det her nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Bordet og benken har jeg fått spesialbygget av møbeldesigner Morten Engebretsen. Bordplaten og selve benkeskroget er i lys grå Valchromat, eller gjennomfarget MDF. Beina og benkeplaten er i ask. Den fineste tresorten spør du meg. Overflatene er behandlet med matt uretanlakk. Benken er hul og rommer masse ting og tang jeg ikke trenger å ha stående fremme til en hver tid. Superpraktisk i en liten leilighet. Å få laget bord og benk er ikke så dyrt som man kanskje skulle tro, så om du trenger noen nye møbler anbefaler jeg å ta kontakt med Morten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg måtte kjøpe nye spisestuestoler da jeg flyttet, og siden jeg elsker rosa måtte det bare bli rosa syver’n-stoler. De to rosa er nyproduserte, mens den grå er kjøpt brukt på Futura. Samme sted jeg har kjøpt alle lampene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


I stua har jeg foreløpig en sofa jeg skal bytte ut. Ellers har jeg såklart den fine Scandia Lounge-stolen jeg fikk til 16-årsdagen (alltid hatt god smak, haha). I taket henger en Fluid-lampe fra Muuto. Siste tilskudd til stua er et gigantisk maleri av Sindre Braathen. ELSKER det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skal vise dere mer av selve kjøkkeninnredningen også, men jeg har ikke bestemt meg for ting skal stå enda siden alt er åpent. Kommer tilbake til det senere. Enn så lenge har jeg ting litt hulter til bulter, men har frukt og grønnsaker i keramikkskåler fra Eva Mia (sponset). Vasker leiligheten med naturlige vaskemidler fra C (sponset), som jeg har skrevet litt om tidligere. Anbefaler å ta en titt på hjemmesiden til Caroline Heyerdahl, en av de dyktigste damene jeg vet om. Det er faktisk litt gøy å vaske med så bra produkter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Soverommet er så lyst og fint. Har et lite nattbord som også er laget av Morten Engebretsen. De som bodde her før meg har bygget inn speil i vinduskarmene så det reflekteres masse lys inn på rommet. Smart! Synes til og med badet mitt er superfint, det er helsvart med matte små fliser. Men det får jeg heller vise frem når den nye servanten min kommer hjem fra Italia.

Gleder meg så vilt til å bo her og lage masse god mat og ha tusen middagsselskaper. Tror ikke jeg kunne kjøpt en bedre første leilighet.

unnamed

10 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.