Bokanbefaling: Alle nyanser av sinne

Inneholder AdLink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I går var jeg på litteraturfestivalen PULF, og der møtte jeg min gode venninne Mari som nettopp har gitt ut sin første bok. Den fikk jeg med meg hjem og hele morgenen i dag har gått med til å drikke kakao og lese (er forkjøla så det er lov!).

Alle nyanser av sinne av Mari Tveita Stagrim er en samling fortellinger om alle de dagene som ikke ble sånn som man trodde de skulle bli. Når du står der med øksa i hånda og har slått i stykker en dør, når du har sneket deg inn på en pelsdyrfarm og ikke vet hvorfor, når du har ligget med tre av kameratene til nesten-kjæresten din, når noen forteller deg at Norge er et sosialdemokratisk høl, og om byen der det står skrevet SUG DEG SELV med sprittusj på en dør.

Slik er boken beskrevet bakpå, og det synes jeg var en veldig god oppsummering. Alle nyanser av sinne er en sånn bok man kan lese mange ganger, og jeg tør å påstå at det er den perfekte julegaven til mamma, pappa, lillebror, storesøster, typen, dama, onkel og ja, alle sammen egentlig. For den er så fin og velskrevet.

Kjøp Alle nyanser av sinne i bokhandelen eller på nett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mmm, varm mørk sjokolade med chili og kanel. Og vaniljeis. Helt perfekt til en god bok.

unnamed

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.