En liten oppdatering

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De siste ukene, eller egentlig de siste månedene, har det vært ganske ville tilstander i livet. Firmaet mitt bare vokser og vokser, og jeg merker det går utover bloggen. For det første fordi jeg ikke har så mye tid, men også fordi interessene mine og prioriteringer endres litt underveis når man jobber så mye som jeg har gjort i det siste. Mat er selvsagt alltid prioritert, men jeg har ikke tid til å produsere så mange oppskrifter til bloggen som jeg gjorde før. Fordi jeg lager så mye mat på jobb ender det ofte opp med at jeg bare spiser det, eller så spiser jeg så sent at det er for mørkt til å ta bilder av maten.

For å koble helt av fra alt matrelatert etter jobb har jeg begynt å lese mer, gå på kunst- og litteratureventer heller enn bare matrelatert og så har jeg såvidt begynt å samle kunst. Kaaanskje litt inspirert av boka til Kagge. Og disse tingene kommer jeg til å skrive mer om her på bloggen, så får det bare være at den heter Julies Matblogg. Jeg tjener fortsatt minimalt med penger på å blogge, så det er et overskuddsprosjekt og jeg vil jo aller helst at bloggen skal reflektere det jeg faktisk bryr meg om og driver med. Fortsetter såklart med oppskrifter og reiseskildringer. (Faktisk skal jeg til København på FERIE neste helg).

Og fremover blir det enda mer fokus på catering og produksjon. Vi leter etter et nytt og større produksjonslokale, og har fått flere faste kunder så vi ekspanderer stadig. På nyåret vil det også bli mulig å kjøpe aksjer i firmaet mitt. Og apropos det har jeg nettopp kjøpt aksjer og sitter nå i styret til Åmli bryggeri som jeg skal fortelle dere mer om. Jeg holder på med både nettbutikk og egen hjemmeside for Chikus catering. Og et stort skriveprosjekt jeg gleder meg til å fortelle mer om.

Til slutt vil jeg bare si at å fylle opp leiligheten med grønne planter har gjort meg skikkelig lykkelig. I går ble jeg eier av en gigantisk Philodendron. Den har jeg siklet på hos Frøken flood blomster lenge. Til slutt måtte jeg bare ha den. Men nå er det shoppestopp, har ikke plass til noe mer i leiligheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jungelen min!

7 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.