Fine nye ting

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKanskje litt vel materialistisk overskrift, men jeg skal love deg at ikke disse tingene er impulsive kjøp. Jeg har fulgt med keramiker Anette Krogstad i mange år, men ikke før nå fått ut fingern og bestilt meg noen av tingene hennes. Jeg forsvarer alle tallerkenkjøp med at mat faktisk trenger noe fint å ligge på til denne bloggen. Så nå har jeg en lys og en mørk havskum, en rosa mummi drar på ferie og en av skålene fra samme serie. Navnet kommer fra da Anette laget nytt servise for Pjoltergeist (favorittrestaurant!) og de måtte sende bort mummi-serviset de pleier å bruke. Jeg tror muligens jeg er litt forelsket i disse tallerknene, så forvent å se dem under mye mat fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin første av forhåpentligvis mange Lyngby porcelæn-vaser. Denne fikk jeg til jul (mamma-spons?). Har hatt så lyst på en sånn vase i mange år, men aldri gjort noe med det. Så gjett om jeg ble superglad og overrasket da jeg fikk en til jul uten å en gang ha offisielt ønsket meg det.

En helt annen ting. Fremover kommer jeg til å skrive mer om gründerlivet. Noe jeg igrunnen har skrevet ganske lite om. Håper det blir en bra, ny retning for bloggen.

3 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.