Eggerøre med røkelaks

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHei dere, denne bloggen blir ikke akkurat prioritert for tiden. Jeg prøver å sjonglere 90-timers arbeidsuker og et snev av vanlig liv ved siden av (som jeg har innsett ikke lar seg kombinere) for tiden. Det har vært sånn et par uker, og det er fortsatt er par uker igjen med vilt mye jobb. Det som er så fint er at jeg har noe å se frem til i enden av all denne jobbingen. På bursdagen min drar jeg nemlig til Færøyene med Anne, og i sommer skal jeg bare chille et eller annet sted i Danmark.

Poenget mitt med alt dette er; når jeg jobber så lange dager (og netter) er det ekstra viktig med en ordentlig frokost for å komme seg gjennom det. Egg, laks og grønnsaker er min redning. Ikke bare er det mettende og næringsrikt, det går også superkjapt å slenge sammen. Så her kommer oppskriften på en bra frokost, både for de som jobber seg ihjel og ikke.

Eggerøre med røkelaks:
1 porsjon
-2 egg
-50 g røkelaks
-20 g fetaost
-150 g spinat (høres mye ut, men det faller sammen!)
-litt soltørket tomat
-en klype salt og pepper
-fersk dill til topping
-en klatt smør eller olje til steking

1. Start med å surre spinat i en medium varm panne i smør eller olje til det faller helt sammen.

2. Visp sammen eggene i en bolle. Del røkelaks og soltørket tomat i små biter og smuldre over fetaen. Rør sammen. Hell eggeblandingen over spinaten og skru ned varmen til 1-2.

3. Rør litt rundt i eggerøren, men ikke for mye. La det heller stekes over lav varme i et par minutter ekstra enn å sjokksteke det. Da blir det ikke særlig godt. Dryss litt salt og pepper over.

4. Serveres med masse fersk dill på toppen!

Tada! Hva spiser du til frokost?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.