En ny æra

OLYMPUS DIGITAL CAMERAImorgen, mandag, starter en ny æra for firmaet mitt Chikus catering. Vi skal nemlig begynne å levere salater til flere utsalgssteder. Så for første gang blir det mulig for privatpersoner å kjøpe maten vår. Er så stolt at jeg holder på å sprekke.

Først ut er den nyåpnede baren Gamle skobutikken i Strøget (naboen til Angst). De får våre salater fra og med i morgen. Kan røpe at den første uken blir det grønn potetsalat med varmrøkt laks som på bildet over, samt et digg veggisalternativ. Salatmenyen skifter litt fra uke til uke og ettersom hvilke bra råvarer vi får tak i. Gamle skobutikken åpnet i forrige uke, og de har en sykt digg takterrasse jeg gleder meg til å henge på til sommern. Stikk innom for en Chikus-salat, kaffe og cocktail da vel.

Fra og med mai kan du også kjøpe våre salater og grønne smoothie på Parkteateret. Og etterhvert et par andre steder også.

Er det lov å si HELL YES eller? Nå er det snaaart et år siden jeg engasjerte min første ansatte, og nå daglig leder, Ida. Nå er vi sju stykker i Chikus-teamet som straks lager mat til over hundre mennesker om dagen. For i tillegg til å lage mat til Gamle skobutikken, Parkteateret etc. drifter vi et par kontorkjøkken også. Hypp på mat? Les mer her.

Håper dere tester salatene våre fremover!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.