Forandringer

tumblr_o1xx421OZ41qcfzzvo3_1280

Foto: Anne Valeur

God lørdag! I dag er første lørdagen på lenge jeg ikke har stått opp klokka 7 med jobbpanikk. Har spist laaang helgefrokost, lest avis (!!) og slappa av. Skal holde et sjokoladekurs i et utdrikningslag snart, og så lage noen retter for godt.no. Ikke akkurat en jobbfri helg, men likevel så deilig og avslappende. Bare at jeg har tid til å sette meg ned for å skrive dette blogginnlegget tyder på bedre og roligere tider.

Har grugleda meg til å skrive dette, men nå har jeg altså bestemt meg for å blogge selvstendig. Jeg har sagt opp kontrakten min med United Influencers, men det er absolutt ikke noe dramatikk rundt det. Eneste som ligger bak er at jeg ønsker å ha et annerledes utseende på bloggen min enn det jeg kan her, og ha full kontroll på alle annonsører. Jeg kommer derfor ikke til å bytte over til en annen platform, men jeg har engasjert noen til å ta seg av annonsesalg og utvikle den nye bloggen min. Gleder meg SÅ mye. Den nye bloggen står klar 1. juli, med samme navn og adresse.

Hovedfokus er fortsatt mat (såklart), men fremover skal jeg skrive mer om jobb og gründerlivet, reiser, bøker, bra produkter og rett og slett litt om livet bare. For jeg har aldri hatt det bedre, og det burde denne bloggen gjenspeile.

Imorgen starter den beste måneden av de alle gjennom året, nemlig min bursdagsmåned. Har så mye i kalenderen at jeg blir litt svimmel. Men har så flinke folk som jobber med meg nå at jeg har fullstendig roen over meg og tenker at «dette skal gå så bra så». Første dag i mai starter med årets første yogatime på nytt treningssenter (det skal blogges!), og i neste uke starter vi opp med to nye faste, store cateringkunder. Ellers består uka av innspilling med TV2, to bloggmiddager, podcastinnspilling, DetNye-intervju, ferdigstilling av bokmanus og så EKTE HELG. Fy søren, livet er fint og hektisk.

Planleggingen av den nye bloggen er i gang, så jeg setter stor pris på om dere har noen innspill til hvordan den burde være. Vil dere ha klassisk blogg med scrolling nedover eller en kuratert forside med forskjellige kategorier (nå har jeg begge deler). Er fullt klar over at kategoriene mine ikke fungerer optimalt, så det skal det gjøres noe med. Kommenter under eller send en mail til julieilona@gmail.com med innspill.

17 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.