Yoga

2016-05-01 17.07.17-3Det er visstnok slik at gründere (spesielt i oppstartsfasen tror jeg) ikke klarer å prioritere mer enn tre av følgende ting; søvn, jobben, familie, venner/sosialt liv og trening. Skriver lett under på det, for i det siste har jeg egentlig bare prioritert jobben og ikke noe annet. Det har ført til null trening i hele år. Meldte meg til og med ut av treningssenteret mitt fordi jeg ikke trente. Lange dager på beina eller foran dataen har ført til en sykt stiv og dvask kropp. Jeg er rett og slett skikkelig svak.

Denne helgen prioriterte jeg søvn, jobb og trening. En veldig digg kombo! Ble medlem i Sats Elixia og meldte meg like greit på en 90-minutters yogatime med det samme. Mitt mål med denne treningen er rett og slett bare å være i litt aktivitet, bli bittelitt sterkere og mykere igjen. Yogatimen jeg meldte meg på var helt perfekt for meg. Det er den timen som bare heter yoga. Stilen på denne timen er Vinyasa, som er en dynamisk yogaform med mye bevegelse og balanse. Det er ikke så slitsomt, men musklene får gjennomgå. Tenker å teste de forskjellige yogatimene de har der etterhvert. Klassisk, easy energy, Hatha og yoga for atleter har de også (det skal jeg ikke på altså). Har booka meg en PT-time også for å komme i gang med disse greiene. Er så klar for å ikke bare være workaholic fremover. Skal nok ikke bli treningsblogger, men skal oppdatere dere på hvordan fysisk aktivet påvirker jobbinga. Jeg følte hvertfall på endorfinene som bruste i kroppen resten av dagen og fikk gjort masse jeg aldri trodde jeg skulle orke resten av søndagen.

Har du lyst å prøve en gruppetime på Sats Elixia? Da kan du bare klikke her, så får du et gavekort på valgfri gruppetime (innen 15. mai).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.