Velkommen til ny blogg!

om meg
Velkommen til min splitter nye blogg! Jeg har blogget i halvannet år for United Influencers, men har nå valgt å ta bloggen ut for å drive selvstendig. Denne bloggen har alltid vært, og vil alltid forbli en hobby. Likevel er det mye jobb, så jeg har ansatt Stine Friis til å ta seg av alt kommersielt rundt bloggen. Hun jobber også for Maja Hattvang, så nå er bloggene våre slått sammen i et slags samarbeid, selv om begge blogger helt selvstendig. Søsterblogger! Trine Færaas står for det tekniske og har satt opp bloggen min, og Erland Banggren har gjort det grafiske.

Den nye bloggen får et mer klassisk bloggoppsett med scrolling nedover, og ikke magasinforside. Jeg har ikke tatt med meg hele arkivet, men blogginnlegg fra 2014 og fremover. Savner du en oppskrift? Send meg en melding! Bloggen er delt inn i tre deler nå; Mat & drikke, reise og anbefalinger.

Under kategorien Mat & drikke finner du underkategoriene frokost, salater & lette retter, supper & gryter, kjøtt, fisk & fugl, snacks & tilbehør, søtt og vegetar. Det skal være mye enklere å navigere i oppskriftene mine nå, og søkefunksjonen er optimalisert.

Kategorien reise inneholder alle mine reiser de siste årene. Det blir straks oppdatert med bilder på kategorisiden! Det er mest Danmarksinnlegg (faktisk over 50 av dem!) men også noen andre destinasjoner i Europa og Asia.

Under anbefalinger finner du mine innlegg om kunst og design, bøker, blogger, restauranttips, en øko-kategori hvor jeg tipser om naturlige produkter og en kategori med alt som handler om jobben min. Ting som er vanskelig å plasseres havner under diverse.

Jeg blir veldig takknemlig for tilbakemeldinger på utseende, funksjonalitet osv. Legg gjerne igjen en kommentar under.

Kontaktside. Om meg. Om mine samarbeidspartnere.

13 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.