Mine samarbeidspartnere

julie

Foto: Anne Valeur

Merking av innlegg er noe jeg tar veldig seriøst. Så med lansering av ny blogg har jeg fått implementert en boks hvor jeg huker av for om innlegget er sponset (gratis produkter), om det inneholder reklame som jeg har fått betalt for, om det inneholder Adlinks som betyr at jeg får en provisjon av salgene eller om det er en pressetur. Likevel kan feil skje, men jeg har nå manuelt gått gjennom over 600 innlegg for å gjøre det riktig. Si gjerne ifra om du tror et innlegg er feilmerket!

Jeg har prøvd å hele tiden være transparent med hvem jeg samarbeider med her på bloggen, men nå gjør jeg det enda enklere å få en oversikt ved å samle alle nåværende samarbeidspartnere på et sted.

Bloggeres påvirkningskraft og ansvar er også noe jeg tar alvorlig, og har skrevet utfyllende om det her.

Til info får jeg ikke betalt for å skrive om produkter og/eller reiser med mindre annet er spesifisert!

Vil du kjøpe en signert utgave av Kjernesunt eller Julies grønne kjøkken kan du sende en epost til julieilona@gmail.com

Reise
Visit Denmark har vært kanskje bloggens største samarbeidspartner. De inviterer på presseturer hvor jeg får oppleve Danmark. Disse innleggene blir merket med pressetur. Dette innebærer at turene jeg er på i regi av Visit Denmark er dekket. Alt fra reise, opphold, mat og aktiviteter. Noen ganger hjelper de meg å booke egne ferier, dette merkes ikke som pressetur, men om hotellet er dekket merkes dette. Alt annet betales for selv.

Samsonite er min nye samarbeidspartner på reiseutstyr. Jeg reiser mye og benytter da anledningen til å teste nye kofferter.

Kjøkken
Bosch er min største samarbeidspartner på kjøkken. Jeg er ‘testpilot’, og får prøve forskjellige hvitevarer og kjøkkenutstyr.

KitchenAid er min andre store samarbeidspartner på kjøkken. Jeg er ambassadør for KitchenAid og får derfor produkter til testing og bruk. Du kan se samarbeidet vårt på Instagram.

Le Creuset sender meg produkter til bruk og testing, men jeg har også handlet Le Creuset-produkter selv. Innlegg som handler om produkter jeg har fått sponset merkes som spons.

C Heyerdahl er en naturlig vaskemiddelserie, som jeg er storforbruker av.

Mat & drikke:

-Jeg produserer jevnlig oppskrifter for Lerøy. Disse publiserer jeg også av og til på egen blogg, men dette er da ikke reklame.

Hår- og hudpleie
Exuviance sender meg hudpleieprodukter til testing jevlig. Les mer om mine favoritter her.

Floke Oslo fikser sveisen min med miljøvennlige produkter.

Diverse
Olympus sørger for de fine bildene jeg tar! Jeg bruker for tiden et OM-D E-M10 mark II

Grøndalen gård og Nyr har jeg vært på besøk hos, og uten at det er noe videre samarbeid bruker jeg deres produkter i matlaging. Innlegg merkes ikke da jeg kjøper produktene selv.

Forlag sender ut leseeksemplar på både skjønnlitteratur og faglitteratur. Jeg får bøker fra Cappelen Damm, Kagge og Samlaget.

PR-byråer inviterer til eventer, produktlanseringer og sender ut vareprøver. Eventer jeg er på og produkter jeg får fra PR-byråer merkes som sponset.

Restauranter inviterer noen ganger til menytesting eller måltid til rabattert pris. Dette merkes som sponset.

Listen oppdateres kontinuerlig!

Innlegg som handler om eget cateringfirma og bøker merkes ikke.

Tidligere samarbeidspartnere:
-Jeg skriver en del om økologisk og naturlig hår- og hudpleie. Har tidligere hatt Balanzera som samarbeidspartner.

-Red Bull Simply Cola har vært en samarbeidspartner. Les mer om vårt samarbeid her. Du vil finne flere oppskrifter på bloggen min utviklet for Red Bull Simply Cola.

-Nettbutikken Pure Skin er en tidligere samarbeidspartner hvor jeg har fått teste masse forskjellig øko-produkter. Jeg har produsert flere oppskrifter for Pure Skin.

P.S. Ved lansering av bloggen er alle innleggene merket som sponset ved en feil. Dette skal være rettet opp i, men feil kan forekomme!

1 Kommentar

  1. Pingback: Nytt samarbeid - Simply Cola - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.