Exuviance

exuviance

Sponsede produkter er merket med *

I det siste har huden min blitt helt amazing. Så bra at flere folk har spurt meg hva jeg har gjort. I ca to måneder har jeg brukt nesten utelukkende Exuviance, og det er nok svaret på hvorfor huden har blitt så bra.

Jeg ble introdusert for Exuviance av en hudpleier fordi jeg hadde eksem rundt øynene. Dette er et par år siden. Jeg ble anbefalt øyekremen Hydrating eye complex (ikke med på bildet) og Vespera bionic serum. Eksemet forsvant på magisk vis på litt under en uke, og har aldri kommet tilbake. Serumet har jeg også brukt ganske slavisk i et par år, og jeg har virkelig merket at noe mangler når det har gått tomt og jeg ikke har råd til å kjøpe nytt. Det er vanskelig å forklare helt hva det serumet gjør, men huden blir hvertfall strammere og mer i balanse når jeg bruker det. Det er dessuten perfekt om man blir solbrent eller for å få sår til å gro raskere. Det er litt dyrt, men en flaske varer i ca tre måneder og jeg bruker det både morgen og kveld.

exuviance

For to måneder siden fikk jeg muligheten til å teste flere produkter fra Exuviance, altså en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har ikke 100% gått over til Exuviance, fordi jeg har en del andre produkter å bruke opp først. Foreløpig bruker jeg en rens på morgenen fra Paulas choice og Glossier eller Bioderma miccellar water på kvelden. (PS. nå får man endelig kjøpt Bioderma i Norge, på tullebutikken Normal.)

Etter rens bruker jeg enten Moisture balance toner eller FAVORITTPRODUKTET I HELE VERDEN – SkinRise Bionic tonic pads* (bildet over). Sistenevnte er virkelig et vidunderprodukt, som får meg til å se fresh ut selv om jeg har danset halve natta og bare sovet fem timer. Den inneholder PHA-syrer og div andre ingredienser som strammer opp huden og gir vilt mye fuktighet. Det står at man kan bruke den hver dag, men det blir litt for heftig for min litt sensitive hud. Bruker den 2-3 ganger i uka, eller før jeg skal noe spesielt. Ellers bruker jeg den vanlige toneren morgen og kveld. Tips: klipp padsene i to eller bruk dem på begge sider for å få maksimalt ut av produktet. Anbefaler av hele mitt hjerte å prøve dette produktet. Har fått flere venner til å kjøpe den allerede og de er enige.

Et annet produkt jeg bruker før spesielle anledninger er Intensive eye treatment masque*, en øyemaske som er enda mer effektiv enn tonic padsene. Jeg har alltid en pakke eller to i kjøleskapet for en ekstra kjølende effekt hvis jeg har poser under øynene. Hver pakke inneholder to pads du legger under øynene i 10-30 minutter. Jeg pleier å flippe masken og ha dem litt over øynene også.

En gang i uka bruker jeg AF Vitamin C20 Serum Capsules*, et veldig kraftig vitamin C-serum som kommer i morsomme små gullkapsler. Det prikker veldig i huden når man tar det på og man kan bli ganske rød. Men morgenen etter våkner man opp med jevnere hudtone. Elsker produkter man kan se effekten av etter å ha brukt det én gang! Disse er visstnok perfekt for de med pigmentflekker, eller de som ønsker mer glød.

Og så er det de magiske ansiktsmaskene da. Når jeg ikke har så god tid bruker jeg Bionic oxygen facial*, et lett skum som blir til en boblemaske. Etter ca 5 minutter har masken «boblet» vekk. Jeg synes denne masken er grei og forfriskende, men hvis du virkelig vil ha en maske som gir masse effekt anbefaler jeg Rejuvenating treatment masque*.  Dette er en eksfolierende og fuktighetsgivende maske, som inneholder AHA/PHA-syrer og vitamin A, E, B og C. Masken er ganske seig og litt vanskelig å påføre, men det er verdt det. La masken sitte på i 20-30 minutter til den har stivnet helt. Det er meningen at den skal være «peel off», men jeg synes det er enklere å vaske den av med varmt vann og en klut. Etterpå er huden mye jevnere og den gløder. Første gang jeg prøvde denne fikk jeg nesten sjokk over resultatet.

Jeg bruker nattkrem både på morgenen og kvelden, men nå må jeg kanskje snart begynne å bruke en dagkrem med solfaktor. Age reverse HydraFirm* er en lett, men samtidig veldig fuktighetsgivende gelékrem. Den inneholder hyaluronsyre for fuktighet og skal være oppstrammende. Jeg elsker den, og håper den aldri går tom.

Og helt til slutt må jeg bare tipse om Heel and elbow dry skin repair*. Wow wow wow, denne er så effektiv. Smør den på sprukne heler eller tørre albuer om kvelden og de er helt fine dagen etter. Bruker den en gang i uka eller sjeldnere for å vedlikeholde. Den er også helt magisk som en «håndmaske» nå på vinteren. Smør på og sov med bomullshansker, og hendene er helt babymyke dagen etter.

For å oppsummere dette her – Exuviance er veldig effektivt. Jeg ser resultater og forbedringer med en gang. Produktene koster litt, dette fordi de inneholder mange aktive ingredienser og en høy prosentdel syrer. Mange av produktene er parfymert, men jeg har ikke reagert på dette selv med min ganske sensitive hud. De fleste produktene er ganske drøye i bruk, og man skal jo ikke bruke alle hver dag heller. Etter å ha brukt nesten bare Exuviance i to måneder har jeg ikke tørr hud lenger, det er ganske vilt! Hvis du skal prøve bare ett produkt ville jeg definitivt kjøpt SkinRise Bionic tonic pads*. Hvis du skal utvide anbefaler jeg å prøve Vespera bionic serum og nattkremen Age reverse HydraFirm*. Det er hvertfall tre produkter jeg ikke kan leve uten nå. Kommer til å teste litt flere produkter, blant annet rens og dagkrem med solfaktor. Det kommer en rapport!

Sponsede produkter er merket med *!

3 Kommentarer

  1. Pingback: Mine samarbeidspartnere - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.