Nytt samarbeid – Simply Cola

Hei dere! Jeg har et nytt samarbeid og en ny samarbeidspartner å fortelle dere om. Hils på fotografen Mike, sammen har vi et samarbeid fremover i forbindelse med at Red Bull lanserer en ny økologisk brus i Norge. Brusen heter Simply Cola, og er en frisk brus laget av økologiske og naturlige ingredienser og krydder. Den inneholder litt mindre sukker enn en vanlig Cola, og er i tillegg Debio-sertifisert.

Grunnen til at jeg har inngått et samarbeid med Red Bull Simply Cola er at jeg synes det er et utrolig spennende produkt å jobbe med, og jeg synes det er helt rått at Red Bull satser på økologi.

Hva kan du forvente av dette samarbeidet? Jeg skal gjøre masse gøy med Simply Cola denne sommeren, og starter med å holde en lanseringsfest for samarbeidet på Oslovelo sammen med Mike neste uke. Det blir pizza og smaksprøver, og jeg tenkte å invitere noen av dere lesere dit (bare kommenter under om du vil komme!).

Simply Cola er laget av 19 forskjellige ingredienser og består av en god blanding eksotiske krydder som kanel, mynte og vanilje, og sitrusfrukter som appelsin og lime. Den passer godt sammen med mat, og siden den inneholder mange av mine favorittkrydder kommer jeg til å lage noen oppskrifter fremover hvor jeg eksperimenterer med det. Vi skal også ha en 17. mai-brunch, grillfest og mye annet gøy. Og kanskje vi sees på Slottsfjell? Jeg skal nemlig dit med Simply Cola.

Jeg ønsker å være helt åpen og transparent når det kommer til samarbeidspartnere her på bloggen, og har en oversikt over alle nåværende og tidligere samarbeidspartnere her.

3 Kommentarer

  1. Pingback: Mine samarbeidspartnere - Julies Matblogg

  2. Pingback: Året som har gått - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.