Juleferie og julehår

floke fargerabattNå har jeg farget håret rosa for tredje gang. Hadde aldri i livet sett for meg at jeg skulle ha rosa hår et helt halvt år, men jeg identifiserer meg så med fargen at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre når det ikke kan være rosa lenger. Jeg har kjøpt rosa sko, rosa klær og rosa kunst. Rosa hår er så bra!

siden jeg synes det er så gøy med farget hår har jeg en deal hvor dere får 20% avslag på alle fargebehandlinger ut januar hos frisøren min, Floke Oslo. Yay! Bare oppgi juliesmat i kommentarfeltet når du booker time. Floke er en grønn frisørsalong, noe som betyr at behandlingene og produktene er både allergi- og miljøvennlige. Jeg har supersensitiv hud og har ikke reagert på fargen i det hele tatt! Les mer om min erfaring med Floke her.

Og med denne gledelige nyheten for julehåret vil jeg bare si at nå tar bloggen juleferie. Det er så utrolig mye jobb og ting som skal fikses før jul at denne stakkars bloggen blir helt nedprioritert. Vi er tilbake begge to i januar – klare for å blogge som aldri før! I mellomtiden skal jeg være flink til å bruke instastories på snapchat, så følg juliesmatblogg om du ikke allerede gjør det!

floke oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.