Floke Oslo

_AVE0158

Foto: Anne Valeur

Før jeg dro på sommerferie var jeg hos min nye frisør og fiksa litt på sommersveisen. Jeg har inngått et nytt samarbeid med den grønne frisørsalongen Floke som nettopp har åpnet i Oslo. Men det er slettes ingen ny salong, de har avdelinger over hele Vestlandet også. En grønn frisørsalong vil si at de har tatt stilling til at produktene som brukes er miljøvennlige og ikke allergifremkallende, litt på samme måte jeg prøver å lage mat. Jeg har gått til grønne frisørsalonger i et par år nå, og kan aldri gå tilbake. Har rett og slett for sensitiv hud og hodebunn for konvensjonelle produkter/salonger. Det finnes et par grønne salonger i Oslo nå heldigvis, men godt er det at det kommer flere. Dere kommer garantert til å høre mer om Floke fremover, for jeg er superfornøyd!
_AVE0123_AVE0160_AVE0124

Salongen ligger i Kirkegata 20, med inngang fra Prinsensgate. Bra atmosfære!

_AVE0119Her er et før-bilde av den kjipe sveisen min. Her har jeg ikke vært hos frisøren på et halvt år, så flisete tupper og grusom lang ettervekst.

_AVE0133_AVE0154


På Floke bruker de plantebasert bleking. Det er mer skånsom for håret enn vanlig bleking, men blir like lys og fin. Den er heller ikke testet på dyr. Og best av alt, det svir ikke en plass! Vi la en del striper i toppen av håret for å lysne håret litt.

_AVE0128Mens blekingen virker får man kaffe eller te og kan slappe av. Elsker å gå til frisøren, det er nesten den eneste gangen jeg tar meg tid til å lese magasiner.

_AVE0177Floke har flere merker jeg er vant til fra før, blant annet økologiske John Masters Organics som jeg skal skrive litt mer om snart.

_AVE0233
Etter! Blekingen ble vasket ut, håret kuret og hodebunnen massert. Så ble en ganske god del av håret klippet av, fønet med rundbørste og krøllet. Det ble skikkelig fint om jeg tør si det selv.

_AVE0192Sååå fornøyd!

_AVE0159Jeg var hos daglig leder Kristin denne gangen og følte meg trygg på at hun visste hva som var best for det tynne, kjipe håret mitt. Linn, favorittfrisøren min fra tidligere har også begynt å jobbe på Floke nå.

Lyst å teste Floke? I juni og juli har de lunch deal hvor man får 30% på klipp mellom 10-14 i ukedagene!

4 Kommentarer

  1. Pingback: Rosa - Julies Matblogg

  2. Pingback: Juleferie og julehår - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.