Rosa

rosaPå onsdag dro jeg til frisøren min og gjorde noe litt koko. Jeg elsker rosa og har alltid hatt lyst å prøve rosa hår, men aldri turt. Men når Maja kan gå fra mørk til blond tør jeg hvertfall å bli rosa. Forrige gang jeg var hos Floke lysnet vi bare håret mitt litt for å fremheve den naturlige fargen min. For å farge håret rosa må håret være enda litt lysere for å synes, så vi la inn litt flere lyse striper med balayage-teknikk først for å få et mer ‘naturlig’ resultat av fargingen. Så farget vi det i en kald rosafarge, og jeg tror kanskje ikke jeg har vært mer nervøs i mitt liv. Både blekingen og fargen er mildere enn konvensjonelle produkter, så det gjør hverken vondt eller skader håret nevneverdig. Faktisk føles det mykere og blankere enn før. Floke er en grønn frisørsalong og bruker miljø- og allergivennlige produkter.

rosa 2Se da, ER SÅ FORNØYD! Så mange forskjellige nyanser av rosa.

kaggefestTok med den nye sveisen min på årets Kagge-fest. Festen er i hagen til forlegger Erling Kagge. Hallo, for et hus! Villa Dammann er tegnet av Arne Korsmo og Sverre Aasland, og hagen er virkelig helt perfekt for fest. Forlaget mitt er dessuten 20 år i år, så skål for det!

anne valeurFotografen min, bestevenn og bokpartner in crime Anne <3


Hagen var full av kunst og ballonger og bra folk. Da sola gikk ned var festen over, og jeg konkluderte med at livet faktisk har blitt litt bedre med rosa hår. Fargen har falmet litt etter første vask og blitt litt mindre knæsj og mer pastell, noe jeg synes er helt topp. For en total forandring anbefaler jeg virkelig å dra til Eva Floke og farge håret.

rosa hår kaggefest

4 Kommentarer

  1. Pingback: Redning for sommerhåret - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.