Redning for sommerhåret

john masters organics 1
Sist jeg var hos Floke fikk jeg med meg noen produkter hjem fra John Master Organics. Nå har jeg brukt dem opp og er klar for å skrive rapport. John Masters Organics er en linje økologiske og naturlige produkter for hår og hud. Merket er ikke helt nytt for meg, men jeg har ikke testet akkurat disse produktene før. Jeg har klassisk nordisk hår; Tynt, livløst og tørt. Og siden det er så tørt blir det lett ganske brusete også.

Sjampoen med rosmarin og lavendel er laget for normalt hår og passer de fleste. Denne sjampoen er ikke hvit, men like brun som flaska. Den skummer godt, så man trenger ikke bruke så mye for å få skikkelig rent hår. Og så lukter den så godt! Jeg får ikke tørr hodebunn heller, så jeg er veldig fornøyd. Rett og slett en effektiv, velduftende sjampo for de fleste.

Balsamen med avokado og lavendel er skikkelig fuktighetsgivende, og fungerer egentlig også som en hårkur. Håret mitt har aldri vært så mykt og blankt før. Ikke for å virke for bombastisk, men det er kanskje det beste som har skjedd for det tørre håret mitt. Etter å ha brukt opp tuben er håret faktisk ganske mykt og fint igjen.

Hårmelken med rose og aprikos er en fuktighetsgivende leave-in krem (mer enn en «melk») som man har i håret mens det er vått. Den beskytter mot sola, gir glans og bittelitt tekstur. Man trenger veldig lite produkt av gangen, så denne er drøy og kommer til å vare lenge. Skal være spesielt flink til å bruke den nå som jeg har rosa hår så det ikke blir solbleket.

Oppsummert er jeg veldig fornøyd med alle tre produkter. De føles milde og effektive, og det er det jo ikke alltid de naturlige og økologiske produktene er. Nå må jeg kanskje teste noen fargebevarende produkter for det rosa håret, noen tips?

john masters organics 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.