Chikus catering / Øya international

_AVE3711

Foto: Anne Valeur

Under Øyafestivalen gjorde Chikus (ja, lover at den hjemmesiden skal bli oppdatert snart!) en stor cateringjobb for Øya international. Faktisk vår største jobb til nå. Grillmat til 200 sultne musikkbransjefolk fra hele verden. Og ikke nok med det, jobben var på Bleikøya, og alt måtte fraktes med vanlig rutebåt. Med god hjelp fra frivillige på Øyafestivalen og vårt eget catering-team gikk det rimelig smurt.

_AVE3553_AVE3686Ganske nice arbeidsplass for dagen!

_AVE3664

_AVE3592Vi grillet grønnsaksspyd med urteolje, økolaksepakker med sitron, esragon og masse smør, og økopølser fra Grøstad.

_AVE3677_AVE3646

Til grillmaten hadde vi laget linsesalat med persille og fetaost, grønn salat med sennepsdressing, couscous med aprikos, urter og mandler,og såklart min beste grønne potetsalat.

_AVE3696_AVE3690Sjekk matkøen!

_AVE3722Til slutt fikk kokken spist litt mat også.


Så tok vi båten inn til Oslo igjen, og maten som ble igjen (og det var en del) ble kjørt rett til noen som trengte det.

Er så glad for at kjære foto-Anne var med og foreviget arrangementet, for dette ble faktisk det siste cateringoppdraget jeg er med på selv før jeg begynner i ny jobb neste uke. Nå er det noen ganske intensive dager med opplæring med ny daglig leder som skal ta over driften i alle fall for et år. Det er både en utrolig lettelse, men også helt vilt nervepirrende. Send oss mail om du trenger catering, vi tar imot nye faste kunder og eventer fremover!

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.