Den juleferiebloggpausen min gikk ikke så bra. Må jo innom her og skrive litt om julemat. Jeg har liksom ikke laget så mye mat hjemme i det siste. Mye av grunnen til det er at jeg er på jobb hver dag for å utvikle oppskrifter og lage mat for Mega. Og nå har vi virkelig laget helt vil mye digg julemat. Som for eksempel reinsdyrfilet med fløtegratinerte potetkaker og bringebærsaus. Akkurat bildet over og under er det Anne Valeur som har tatt, men resten er det vår egen Redink-fotograf Hampus Lundgren som har tatt.
Andebryst med rødkålsalat og fiken. Mmm!
Saftig ribbe med garantert sprø svor, jepp! Denne var sååå god. Spiste ribberester i flere dager etterpå, og svoren var fortsatt sprø.
Og jeg har gravet hjort i øl. For første gang i mitt liv. Det ble overraskende godt, og jeg skal grave så mye neste år.
Rakfisk har jeg også laget! Som tartar på blinis. Perf snacks eller hva?
Litt alternativ julebakst og den beste spiselige julegaven. Tre typer biscotti.
Og sist, men ikke minst, KOKOSBOLLER! Hjemmelagede kokosboller med bringebær. O M G det må dere faktisk bare lage. Det tar litt tid, og er litt kliss, men så verdt det.
Dette er bare noe av julematen jeg har laget for Mega i det siste. Det kommer mer nå opp mot jul. Og SÅ er det juleferie og bloggpause.