Rå damer: Esra Røise


Denne uken ble jeg intervjuet til unge lovende kulturkvinnenettverks blogg og nyhetsbrev (for en ære, og btw meld dere på nyhetsbrevet!) og der røpet jeg idéen til en slags spalte jeg har tenkt på en stund. Nemlig en spalte om rå damer. Jeg tar meg selv i å tenke at jeg omgås veldig mange ekstremt dyktige damer, og fremover kommer jeg til å dele litt av hva de holder på med her på Julies matblogg. Er foreløpig litt usikker på hyppigheten her, det er jo nok rå damer å ta av til at det kunne vært en daglig greie. Men vi satser på ukentlig, eller et par ganger i måneden til å begynne med. Jeg starter med rå damer jeg faktisk kjenner, så kan det jo hende det utvides til bare generelt rå damer. Så tips meg gjerne i kommentarfeltet om det er noen som kunne passet inn her.

Først ut til spalten er Esra Røise! En vilt dyktig illustratør og rå dame jeg har visst om i minst 10 år. Vi ble kjent da hun lånte en designstol av meg fordi jeg ikke hadde plass til den selv hjemme for maaange år siden, og siden det har jeg fulgt med hva denne dama lager. Se mer av det under! I tillegg til å være en utrolig flink og produktiv illustratør er Esra en av de hyggeligste jeg har møtt, hun elsker kokosboller, grønne planter, har en dødssøt katt og en kunstsamling jeg bare kan drømme om.

esra røise portrett
Navn: Esra Røise
Alder: 30-noe
Nettside: www.esraroise.com
Instagram: @esrarois

Hva driver du med?
Tegner, både for penger og for gøy.

Fortell om ditt siste prosjekt
Jeg jobber ofte med flere prosjekt på en gang. De siste jeg jobbet med var noen facecharts til Burberry, og en sak til D2 som jeg gjør ferdig i skrivende stund.

Hvem og hva blir du inspirert av?
Kunst, mote, litteratur, natur og andre rå damer (som degselv, (omg flattered)) som brenner for det de driver med.

Esra Røise tatoveringI det siste har Esra også tegnet tatoveringer, og minst to for meg. Det blir nok flere :–)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.