Luksusdag på Floke

floke grønn frisør

Etter en lang periode med rosa hår og en kort peroide med grått hår har jeg funnet ut at det er blond jeg skal være. Men det sliter jo litt på håret å drive med bleking og farging av ettervekst, så akkurat det har jeg en liten pause fra (lurer på hvor lang jeg orker å la etterveksten bli) og dro heller en tur til frisøren min på Floke og fikk en proteinhårkur med hodebunnsmassasje. Fy søren så luksus! Hodebunnsmassasje må være det diggeste som finnes. Etter kur og massasje fikk jeg en skikkelig blow dry, og etterpå hadde jeg ingenting å gjøre men følte meg så fab.

floke grønn frisør

Planen nå er å bare stripe etterveksten bittelitt slik at det etterhvert kan bli litt mer naturlig blondt enn det platinaopplegget her (selv om jeg elsker det altså). Floke er en grønn frisør som bruker veldig milde produkter. Også blekingen er mildere, men likevel er håret ganske tørt og slitt nå. Fikk derfor med meg en tipp topp sjampo og leave in-hårkur for skadet og tørt hår med meg hjem. I tillegg bruker jeg hårkur nesten hver gang jeg vasker håret. Mens jeg venter på at Majas bok med hjemmelaget skjønnhetspleie kommer lurer jeg på: hva slags hårkur bruker dere?

floke grønn frisør
Kevin Murphy-produktene som jeg faktisk mener har gjort håret bedre og sterkere, på mitt drømmeteppe som jeg bare låner av OsloDeco <3

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.