Kjøp leiligheten min

Foto: Magne Risnes

Leiligheten min er lagt ut for salg. Det er så merkelig. Har bodd på Torshov i underkant av to år nå. Her har jeg laget så mye mat, hatt middagsselskaper med alt for mange mennesker (15 på en gang, det er mulig nye eier!) og hatt fester jeg aldri kommer til å glemme. Nå flytter jeg til Tøyen og lar denne arkitekttegnede perlen vandre videre til en ny eier, eller eiere.

Du kan se finn-annonsen her!

Kom på visning 18. mai kl. 18-19,  21. mai kl. 16-17 eller 28. mai kl.13-14, da vel.


Tusen millioner takk til OsloDeco for lånet av dette ville teppet til visningen. Visste ikke at man kunne bli forelsket i et teppe, men det kan man altså. Det støvrosa teppet passet så bra inn i min ellers helt hvite leilighet med rosa kunst. Fikk nesten lyst å bare bli boende. Fikk også låne en grå plant box og puter til sofaen. Anbefaler å ta en titt innom OsloDeco, som er et kombinert magasin og nettbutikk. Lett å bli blakk der.


Ååå, kjøkkenet mitt. Kommer til å savne dette praktiske kjøkkenet med stålbenkeplater hvor man kan sette fra seg varme ting overalt. Meeen, det nye kjøkkenet mitt er dødsfint så det går bra. Til info så følger ikke det store kjøleskapet med på kjøpet, men det er et lite kjøleskap under benken.

Noen som kan gjette hva favorittfargen min er av disse bildene. Haha


Løp og kjøp :–)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.