Rå damer: Mari Melilot

mari melilot

Foto: Anne Valeur (fra Alle kan sy)

Rå damer-spalten har vært på sommerferie, men nå er den tilbake med enda en rå dame jeg kjenner. Mari Melilot er sykt flink til å sy, og har gitt ut flere sy-bøker. Jeg var faktisk modell i hennes siste bok. Så gøy! Bli bedre kjent med Mari:

Navn: Mari Melilot
Alder: 31
Nettside: melilot.no
Instagram: @marimelilot

Hva driver du med?
Jeg skriver sybøker, holder sykurs og jobber freelance med design og søm.

Fortell om ditt siste prosjekt:
Det siste store prosjektet mitt er syboka «Alle kan sy». Det er en sybok for nybegynnere, med oppskrifter basert på enkle former.
Der har jeg fått med meg mange flotte damer (som deg), menn og barn som modeller. Det er viktig for meg at alle skal kunne relatere til boka, uansett kropp, alder eller kjønn. Akkurat nå jobber jeg med research til et nytt bokprosjekt, samtidig som jeg holder sykurs for romkvinner hos Kirkens Bymisjon (Syrom), og et par andre engasjementer ved siden av.

Hvem/hva blir du inspirert av?
Jeg blir inspirert av alt mulig. Mennesker som gjør sin egen greie, folk på gata, rare fargekombinasjoner, kunst, musikk, serier, filmer, pinterest, instagram. Jeg er veldig fascinert av kropp og hvordan klær sitter på ulike kropper. Jeg pendler nesten hver dag, og på toget passer det fint å studere folk, og hva de har på seg. Hverdagene er så travle og rutinepreget for tiden, og da er det ekstra viktig for meg å hente inspirasjon der jeg kan.

Ta gjerne en titt på de tidligere Rå damene her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.