Naturlig nok

*Gave*

naturlig nok
Jeg er sikker på at de fleste av dere har fått med dere at Maja Hattvang har gitt ut bok? Naturlig nok handler om hudpleie og såpe du enkelt lager selv, og er inndelt i kapitlene ansikt, kropp, hår, såpe & duftlys og mor & barn.

Oppsriftene er inndelt etter tre vanskelighetsgrader. Mange av oppskriftene er enkle og kan lages med ting du sikkert allerede har på kjøkkenet ditt. For eksempel havregrynsmaske, gurkemeiemaske og kaffeskrubb. Mens noen av oppskriftene krever ingredienser som er litt vanskeligere å få tak i eller har en litt mer krevende teknikk.

naturlig noknaturlig nok
Ikke bare er boken praktisk, den er også utrolig fin. Designet er gjort av Lars Kjelsnes i Heydays og bildene tatt av Anne Valeur, akkurat samme team som laget min bok! I tillegg til Majas betrakninger om hudpleie og skjønnhetsindustrien inneholder boken et kapittel som viser forskjellige folks usminkede og naturlige hud, for å vise at normal hud kan være så mangt.

«…Det er noe frigjørende ved å ikke være avhengig av skjønnhetsindustrien, å ta kontroll over sine egne behov. Dyretesting, barnearbeid og å tjene penger på unge jenters dårlige selvbilde – skjønnhetsindustrien har mange svin på skogen.»

naturlig nok


Jeg gleder meg skikkelig til å lage min egen hudpleie, såpe og duftlys fra boka. Jeg har allerede fått teste renseolje og fet hudkrem, som jeg fikk levert sammen med boka på lanseringsdagen – tusen takk!

Naturlig nok av Maja Hattvang kan kjøpes i de fleste bokhandlere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.