Nominert til Matprisen 2017

matprisen 2017

OMG, jeg er nominert til Matprisen 2017 i kategorien årets blogger!

Gjett om jeg ble glad da jeg fikk den mailen. Jeg er nominert sammen med to andre superflinke øko-bloggere. Gry Hammer med bloggen Fra jord til bord og Anja Stang med bloggen Green House.

Matprisen arrangeres av ØQ – økologisk mat i storhusholdninger og DebioInfo. Prisutdelingen ble etablert i 2014, og går av stabelen for fjerde gang den 13. november i år. Matprisen hedrer de som er med på å øke forbruket og produksjonen av økologisk og bærek​raftig mat. Og ikke minst de som serverer smakfulle bærekraftige måltider. Matprisens priser kan gå til bonden så vel som til kokken, til store som små, private eller offentlige aktører, bedrifter og personer.

Juryens begrunnelse:
Julie elsker mat, og dedikasjonen til å spre måltidsglede er formidlet gjennom et filter av gode verdier. Julie bruker økologiske, kortreiste og bærekraftige produkter der hun kan, og er tydelig på de tingene hun synes er viktig. Julie er kjent for mange som driver med mat, både gjennom sin egen cateringtjeneste, to kokebøker og digital formidling. Bøkene «Kjernesunt», gitt ut på Gyldendal og «Julies Grønne Kjøkken» fra Kagge forlag ble raskt populære. Hun er en ryddig blogger, som ikke bare merker innleggene sine der hvor det er påkrevd, men også forklarer oss hvorfor. Julies blide fjes, kjærlighet til mat, evne til formidling og stå-på-vilje gjør at juryen ser henne som en verdig nominert til prisen som Årets Blogger.​ ​ ​ ​

Håper vi ses på Matprisen 2017 den 13. november på Vippa. Billetter kan kjøpes her, og innebærer middag, to enheter drikke, foredrag og fest!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.