Rå damer: Sara Lossius

sara lossius

Foto: Anne Valeur

Rå damer-spalten er tilbake. Har glemt det en liten stund, men nå har jeg tre innlegg klare med tre helt forskjellige rå damer. Først ut er Sara, som jeg ble kjent med for et par år siden gjennom bloggene våre. Sara driver en helsepodcast, og blogger om mat og trening. Jeg ble så inspirert av Saras kosthold på den tiden hvor jeg fikk påvist matintoleranser. Jeg har vært med i en episode av podcasten hennes, og vi holdt mat- og kostholdskurs sammen!

Navn: Sara Lossius
Alder: 36
Nettside: saralossius.no
Instagram: saralossius

Hva driver du med?
Lager Ingefær, Norges største podcast om helse og sånn. Skriver, snakker, trener og er mamma til to jenter på snart tre og fem år.

Fortell litt om ditt siste prosjekt:
Jeg har to: et skriveprosjekt som er helt i starten og som jeg håper på å fullføre i løpet av 2018. Hovedprosjektet mitt er Ingefær podcast. På Ingefær snakker jeg med spennende og dyktige mennesker innenfor det store feltet helse. Hver uke legger jeg ut et timeslangt intervju. Jeg har drevet med Ingefær i over to år og lært utrolig mye om blant annet biorytme, søvn, kjærlighet, yoga, styrketrening, fermentering, bærekraft, mental trening og mye, mye mer. Jeg elsker å lære nye ting og formidle, så å ha og kunne leve av min egen podcast er virkelig midt i blinken for meg.

Hvem/hva blir du inspirert av?
De beste ideene mine får jeg når jeg jogger, lager mat, rydder, kjører bil eller gjør andre ting som ikke handler om jobb. Å koble av gir resultater. Jeg inspireres av bra mennesker som brenner for det de gjør, eller som står støtt i hvem de er og sine valg. Jeg giftet i sommer, og vil si at alle gjestene i bryllupet står på inspirasjonslisten min, av ulike grunner. Mentaltrener Cecilie Ystenes inspirerer meg for faglig integritet og generelt å være en tilstedeværende, bra person, min beste venninne Silje inspirerer meg fordi vi alltid klarer å kose oss så glugg, jeg synes Siri F Abrahamsen er dyktig, Farge-Dagny inspirerer meg for å ha meninger og spre kunnskap om farger i det offentlige rom, mine bestemødre har inspirert meg. Jeg inspireres av jentene mine som til de grader lever her og nå og øver, øver, øver helt til de mestrer en ny ferdighet, for eksempel. Det her var bare et lite knippe – jeg lar meg lett begeistre tror jeg. Forresten inspireres jeg av deg og, Julie, men det tror jeg du vet! Instagram, gode magasiner, aviser, bøker og blogger og ny kunnskap er også kilde til inspirasjon. Jeg tror at om man åpner opp, er det inspirasjon overalt.

sara lossius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.