Rå damer: Anja Stang

anja stang

Foto: Julie Pike

Jeg har snakket med den grønne bloggeren Anja Stang til rå damer-spalten. Jeg kjenner ikke Anja så godt fra før av, men synes måten hun har bloggen sin på er utrolig fin og interessant. Og innholdet er såklart også veldig bra! Under kan du bli litt bedre kjent med Anja.

Navn: Anja Stang
Alder: 42
Nettside: Green House
Instagram: @anjastang

anja stang

Hva driver du med?
Jeg driver den grønne livsstilsbloggen Green House by Anja Stang. Istedenfor kategorier som mat, skjønnhet og mote har den rom – kjøkken, bad, garderobe og så videre. Målet mitt er å inspirere flest mulig, inkludert meg selv, til å ta mer miljøvennlige valg i hverdagen. Derfor fokuserer jeg på det estetiske, praktiske og lystbetonte ved green living. Ved siden av Green House jobber jeg frilans som journalist, tekstforfatter og konsulent. De fleste kundene mine er bevisste aktører som Infinitum magasin, Studio EBN og SoBo Community, så det er en «grønn tråd» i nesten alt jeg gjør. Ellers bor jeg på Nesodden og er mamma til to kule karer på fire og sju.

anja stang

Fortell om ditt siste prosjekt:
Jeg jobber oftest langsiktig med faste samarbeidspartnere. Sånn sett er kanskje Green House mitt siste prosjekt, siden det bare er et drøyt år siden jeg lanserte? I fjor jobbet jeg også mye med (re)lanseringen av SoBo Community – en utleieplattform for designerklær– som ambassadør og konsulent.

anja stang

Hvem/hva blir du inspirert av?
Alt! Rare steder og tradisjoner, film, kunst, musikk, mat, vennene mine. Alt som er sexy men uperfekt. Folk som brenner for noe, som har funnet sin greie. Og kanskje aller mest nå for tiden: Grønne gründere og rå damer som bruker råheten sin til å gjøre en forskjell.

Hva er planen videre?
Å redde verden, haha! I år skal jeg la «huset mitt» vokse. Fortsette å samarbeide med masse fine folk, noe som gir meg så mye energi, men også prøve flere nye, litt skumle ting. Og samtidig prøve å være en god mamma, kone og venn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.