En perfekt veranda

veranda

Jeg har E N D E L I G fått innredet verandaen min, takket være verdens snilleste folk på Verket interiør. Det er liksom for dumt å ha en solfylt veranda med sol fra 11-23 og ikke utnytte det. Nå har jeg fått på plass tidenes verandamøbler og fått en helt perfekt veranda.

veranda

veranda

Bordet og den korte benken er fra Skagerak, i pulverlakkert aluminium og ubehandlet teak. Elsker kombinasjonen, og gleder meg skikkelig til det blir naturlig slitt av sol og vær. Den søte lampen er fra Menu, og er oppladbar. Passer helt perfekt på verandaen. Tenker å henge opp en lysslynge også etterhvert, men lampen lyser faktisk opp hele verandaen alene.

veranda

veranda

I andre enden av verandaen har jeg fått en lang benk, masse puter og pledd. Der skal jeg ligge og chille masse i sommer.

veranda

Ingen perfekt veranda uten en grill? Denne søte lille grillen har jeg fått låne av Weber. Den er elektrisk, og helt trygg å bruke på verandaen. Kommer med rapport når jeg har fått testet den litt mer.

Altså, det har blitt så koselig her at jeg bare har flyttet ut for sommeren.

veranda

Alle fdøgnets måltider inntas på verandaen nå. For eksempel denne digge frokosten her for leden med toast, røkelaks, posjert egg og chèvre.

PS. verandamøblene og grillen er utlånt!

7 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.