Hei 2019

Godt nyttår, alle sammen! Kanskje litt sent, allerede en uke inn i det nye året.

Jeg avsluttet 2018 på sørlandet med hele familien, og når jeg prøver å oppsummere året som har gått må jeg nesten bare konkludere med at det er livets beste år?! Jeg har levd av denne bloggen og hatt nok penger til å spise skalldyr og drikke digg vin. Jeg har solgt en leilighet, giftet meg og generelt bare hatt det veldig bra. Derfor var det litt ekstra kjipt å få all vintersykdom slengt over seg hele romjula, og gå inn i det nye året sengeliggende. Men tenker at fra det kan det jo bare gå oppover.

Sier som jeg gjorde da jeg oppsummerte 2017 – min plan er å fortsette akkurat som før. Jeg tror ikke på nyttårsforsetter. Det er for mye press for å lykkes som det er. Setter pris på det jeg har, og jobber videre med å ha det bra.

Har likevel lagt noen forsiktige planer og mål for det nye året. Jeg vil bli enda flinkere til å blogge, og skrive om de tingene dere ønsker dere! Energikrevende prosjekter som ikke gir meg noe glede er lagt på is så det er plass til nye prosjekter. Målet er bare å tjene nok til å spise masse skalldyr, drikke enda diggere vin og kanskje reise litt.

Hva er deres planer og mål for 2019? Og hva vil dere lese om her i året som kommer?


1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.