Fiskars Hard Face

Det er få ting som er diggere enn å lage reklameinnlegg for produkter som er skikkelig bra. Og etter å ha testet Hard Face-produktene fra Fiskars kan jeg trygt si at disse er nettopp det.

Serien består av gryter og stekepanner i forskjellige størrelser med ekstra tykk bunn for jevn varmefordeling. Men det spesielle med produktene er at de har et spesielt slitesterkt non stick-belegg – HardTec. Produktene tåler både at man bruker metallredskaper og en tur i oppvaskmaskinen. Men på grunn av belegget er de også superenkle å vaske opp for hånd.

Den aller beste funksjonen spør du meg er lokket med silikonkant rundt som gjør at man kan helle av kokevannet på enkel måte uten å bruke grytelapper eller brenne seg. Både håndtakene og silikonkanten på lokket holder seg svalt selv om det er kokende vann i gryta.

fiskars
fiskars

Dette er gryten på 3,5 liter. Det er den perfekte størrelsen for å lage en suppe eller gryte til fire personer. Den er også helt nydelig å lage saus i for ingenting svir seg fast. Og hvem lager vel egentlig små porsjoner saus?

Italiensk bondesuppe med hvite bønner og svartkål

fiskars

Jeg laget denne gamle oppskriften på italiensk bondesuppe her for leden, men gjorde et par endringer. Siden jeg hadde fått tak i fersk pølse brunet jeg denne i starten av prosessen sammen med baconet. I tillegg laget jeg en puré av løk, hvitløk og fennikel i en foodprocessor – noe som gir suppen en litt tykkere følelse.

Jeg gjør justeringer som dette ofte med både mine egne og andres oppskrifter, og anbefaler å gjøre det samme. Er det noe du synes virker mer logisk enn det som står oppført så burde man selvsagt følge sin egen intuisjon.

fiskars

Til slutt sprøstekte jeg litt av svartkålen for å toppe suppen med. Jeg tok to håndfuller svartkål i strimler og «masserte» inn litt olivenolje og havsalt i en bolle før jeg stekte det på middels temperatur i stekepannen ca 10 minutter. Det blir nesten like godt som chips!

370 år med kvalitet fra Finland

Fiskars ble grunnlagt som jernverk i 1649, så de fyller hele 370 år som bedrift i år! Hard Face-produktene lages på fabrikken deres i Sorsakoski, Finland. Her blir produktene laget med over to tonn press for å sikre at de virkelig tåler de tøffeste jobbene på kjøkkenet. Les mer om Hard Face-produktene her!

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.