Foto: Anne Valeur
Straks 17. mai dere! Jeg er så heldig å ha fått to digge champagnecocktail-oppskrifter fra Anne Maurseth, barsjefen på Pigalle.
Drinken på bildet over heter Bittersweet Symphony og er superenkel å lage
Du trenger:
-2 cl Sacred Rosehip likør
-10 cl champagne
-Bjørnebær/granateple til pynt
Hell likør og champagne over i et fluteglass, pynt med bjørnebær eller granateple.
Neste cocktail heter A Midsummer Nights Dream
Du trenger:
3 cl Lustau Solera sherry
3 cl Lustau Fini sherry
3 cl sitron
2 cl sukkerlake
4 store jordbær
1 neve basilikum
Champagne- og hylleblomstskum
Champagneskum:
Varm såvidt opp 4 dl Moet og 1 dl hylleblomstlikør i en gryte. Tilsett 4 plater med gelatin, og la de oppløses. Hell blandingen over i en siffong, og la avkjøles over natten.
Muddle jordbær og basilikum sammen i en shaker. Tilsett resten av ingrediensene, og rist hardt. Bruk en tesil, og dobbeltsil drinken over i et stort coupetteglass. Topp med champagneskum.
Ser digg ut eller hva? Husk at det er siste sjanse i dag polet har åpent før 17. mai da!