Halloumi og potet

halloumi potet

Halloumi og potet er en uslåelig kombinasjon, og sammen med tomat og agurk blir det en helt perfekt liten sommersalat!

Jeg koker som regel alltid noen ekstra poteter, fordi det er min favorittrestemat å ha liggende i kjøleskapet. Denne salaten passer like bra med varme poteter om du ikke har ferdigkokte liggende. Du finner nesten alltid en halloumi i mitt kjøleskap – da er det alltid mulig å lage et raskt, godt og mettende måltid. Denne laget jeg på 10 minutter i går og tok med meg ut på verandaen.

Se alle mine oppskrifter med halloumi her

Halloumi og potet:
1 porsjon – 10 minutter
-150 g amadinepoteter
-75 g halloumi
-1/4 agurk
-en håndfull cherrytomater
-2 ss finhakket dill
-1 ss god olivenolje
-1 ts eddik
-en klype salt og nykvernet pepper
-litt finraspet sitronskall

Fremgangsmåte:
1. Del amadinepotetene i to og kok dem i lettsaltet vann i ca 8-10 minutter, eller til de er møre.

2. Skjær halloumi i store terninger. Stek i en varm og tørr panne til de er gylne på alle kanter.

3. Kutt agurk i store biter, og cherrytomat i to. Bland alt sammen med finhakket dill, olivenolje, eddik og en klype salt og nykvernet pepper.

4. Topp salaten med finraspet sitronskall!

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.