Gulrot til middag

gulrot

Denne enkle og digge middagen oppsto som et resultat av latskap og kjøløeskapstømming. Jeg har alltid fetaost og kjøpehummus fra grønnsakssjappa på torget, men du kan jo gjerne lage din egen om du har tid. Denne retten fungerer fint som en lett sommermiddag i varmen, eller som grilltilbehør hvis du er litt mer sulten. Jeg laget dette i vanlig ovn, men tipper det blir vel så godt på grillen.

Oppskrift for en person

Ingredienser:
-4 gulrøtter
-1 ss extra virgin olivenolje
-1 klype salt og pepper
-2-3 ss hummus
-50 g fetaost
-1 liten håndfull granateplefrø
-Frisk koriander

Fremgangsmåte:
1. Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Del gulrøttene i to og legg dem i en ildfast form. Drypp litt olivenolje over, og krydre med en klype salt og pepper.

2. Stek i 20-25 minutter, eller til de er helt myke inni og har fått en gyllen stekeskorpe.

2. Dander med en god klatt hummus, smuldret fetaost og granatepefrø. Topp med frisk koriander.

PS. den fine tallerkenen er herfra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.