Denne uka var jeg på en liten roadtrip, og på vei hjem igjen til Oslo stoppet jeg innom Nøtterøy og mine venner Bjertnæs & Hoel. Her dyrker de salat og de aller fineste og beste potetene jeg har vært borti. De som har fulgt meg vet at jeg ELSKER potet.
Her er salatåkeren hvor de tester ut nye salattyper.
Planen var bare å svinge innom og si hei, men sjekk dette koselige bordet de hadde satt opp midt i potetåkeren.
Fikk plukke de potettypene jeg ville smake på, og kokte dem på et improvisert kjøkken vi satt opp i åkeren.
Gikk på slang i kjøkkenhagen og fant en solmoden bifftomat, noen polkabeter og gulrøtter. Gulrøttene smørstekte vi sammen med gulrotdusken. Trenger man egentlig noe annet enn smør, olivenolje, salt og pepper?
Så enkelg og så digg!
Etter å ha spist poteter i solnedgangen fikk jeg plukke med meg noen poteter og ta med hjem. Så nå har jeg et utvalg gule, røde og blå poteter som er både melne og kokefaste. Gleder meg til å lage masse digg med poteter nå på sensommeren. Du får tak i flere potettyper fra Bjertnæs & Hoel på feks Meny, og jeg anbefaler spesielt de små Morenepotetene.
Vil bare påpeke at dette på ingen måte er et sponset innlegg.
Pingback: Bacalao - Julies Matblogg