Eggmuffins er en slags miniomelett i muffinsform. De er perfekte å lage med restegrønnsaker du har liggende, eller med middagsrester. De kan fryses ned og tas med i matpakken så tiner de frem til lunsj. Passer godt både kalde og varme.
Oppskriften gir 12 store muffins
Tilberedningstid: 45 minutter
Ingredienser:
⎼ 12 egg
⎼ 2 ss kokosmelk eller annen valgfri melk
⎼ 1 ½ ts bakepulver
⎼ ½ ts salt
⎼ en klype pepper
⎼ 1 brokkoli
⎼ 1 chorizo
⎼ 50 parmesanost
⎼ 1 bunt gressløk
1. Visp sammen bakepulveret og melken til det skummer.
2. Deretter visper du inn eggene, salt og pepper.
3. Del brokkoli i små buketter og chorizo i små biter. Rasp parmesanosten og finhakk gressløken. Bland alt sammen.
4. Fyll 12 store muffinsformer med eggeblandingen. Ikke fyll helt opp.
5. Stek eggemuffinsene ved 175 grader i 20⎼30 minutter. De holder seg 3⎼4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned.
Oppskriften er publisert på godt.no!
2 Kommentarer