Sjokoladedruer på ica.no

Publisert på godt.no! I dag har ICA skrevet en sak om mat som gjør deg glad, og inkludert oppskriften min på sjokoladedyppede druer. Det stemmer at denne superenkle snacksen kan… Les mer

It’s a wrap!

It’s a wrap, eller hva man nå sier når man er ferdig med noe. Vi kom oss gjennom en hel uke med matlaging, styling og fotografering til den neste kokeboken… Les mer

Hei fra studio

Nå har jeg vært to dager i studio for å ta bilder til min andre bok. Skal straks i gang med tredje dag, så tenkte bare å dele et par… Les mer

Anbefalt i Det Nye

Bloggen blir anbefalt i denne månedens Det Nye. Dette bildet fikk jeg først tilsendt på snap, og så av en venninne før jeg tilfeldigvis bladde opp og så det selv… Les mer

Bloggtilbakemelding?

Foto: Anne Valeur Hei dere, nå har jeg blogget i akkurat tre måneder her på United Bloggers. Selv synes jeg det har vært en bra overgang, og samarbeidet har gitt… Les mer

Matintervju i Stella

Jeg er i denne månedens Stella! Jeg har blitt spurt om løst og fast innenfor mat. Bildet av meg har Mariell Øyre som driver bloggen Hjartesmil tatt. Jeg har nettopp… Les mer

Maison mat og vin

Jeg er med i aprilnummeret av Maison mat og vin. Jeg har blitt intervjuet, laget en påskcocktail og delt fem oppskrifter fra den nye boken min Kjernesunt. Jeg deler selve… Les mer

Lev med diabetes

Nei, jeg har ikke fått diabetes (bank i bordet), men jeg har begynt å skrive litt for nettstedet Lev med diabetes. Foreløpig er det en del oppskrifter fra arkivet som… Les mer

Lanseringsfest!

God lørdag alle sammen! Nå er det ikke lenge til lanseringsfesten for boken min Kjernesunt, og i den anledning tenkte jeg å invitere et par av dere blogglesere. Det er… Les mer

Økointervju

For en liten stund siden ble jeg intervjuet av Mariell, som blant annet skriver bloggen Hjartesmil, om økologi og sånn for økologisida til matmerk. Ta en titt, for her er… Les mer

Endelig er boken her!

Endelig er boken her! Har gledet meg til å se sluttresultatet og holde boken i hendende i et helt år nå. For det er faktisk så lang prosessen har vært.… Les mer