One Love Organics reisesett

oneloveorganics
I tillegg til å ha med meg dette reisesettet fra Alexander Sprekenhus på reise i sommer har jeg vært så heldig å få prøve dette reisesettet fra One Love Organics av Pure Skin – en norsk nettbutikk med kun økologisk hudpleie og sminke. Ikke bare er det praktisk med reisesett når man faktisk reiser, men det er jo en gyllen mulighet til å få testet produktene før man går til steget og kjøper full størrelse-produkter. Jeg hater bomkjøp, og faktisk nettopp gitt bort en stor bærepose med produkter til venninne mine fordi jeg tidligere har kjøpt mye på impuls som viser seg å ikke passe. Den tiden er over, for nå gjør jeg grundig research før hvert kjøp eller bestiller testere. Noe man også kan gjøre hos Pure Skin.

Det som er så utrolig fint med One Love Organics er at hvert produkt kan brukes til flere ting. For eksempel funker Easy Does It foaming cleanser både som ansiktsrens, vanlig såpe og sjampo. Jeg er alltid nervøs når jeg bytter ansiktsrens siden jeg har så sensitiv hud, men denne reagerer jeg ikke på i det hele tatt. Den er visst så mild at også barn kan bruke den. Et av de andre produktene i reisesettet er Skin Savior waterless beauty balm som virkelig er et allsidig vidunderprodukt. Den kan brukes både som sminkefjerner, ansiktsrens, fuktighetskrem, leppepomade og man kan til og med blande ut sin egen foundation med den og mineralpudder. Har ikke prøvd sistenevnte, men gleder meg veldig til det. Det fulgte også med en spesiell renseklut som er perfekt å bruke sammen med denne for å fjerne alle rester av sminke og smuss. Det som er så fint er at etter å ha renset huden så føles den helt fuktet. Jeg har ikke alltid trengt å bruke serum eller krem en gang. Love Springs Eternal youth preservation serum fulgte også med i pakken, og selv om det føles litt rart å bruke «anti aging»-produkter når man er så ung (hehe) så har denne vært redningen i sommer under solkremer. Det føles også veldig mildt, og dessuten lukter det utrolig godt. Har brukt opp hele serumet så planen er å prøve deres andre serum også med chiafrø. Dette skal visst også funke veldig godt til håret. Holder dere oppdatert! Det aller siste produktet, og kanskje min absolutte favoritt, er Discover Brand New Day scrub & masque (puh, lange navn) som er et pulver man blander ut med vann for daglig rens eller med yoghurt eller honning for fuktighetsgivende eller oppkvikkende ansiktsmaske. Faktisk sitter jeg med en maske nå blandet ut med brunbiehonningen jeg kjøpte på Læsø i sommer.

Selv om jeg har fått disse produktene gratis har jeg ikke fått penger for å skrive om dem. Det er kun ekte glede over å ha funnet et så bra hudpleiemerke som både er 100% naturlig og økologisk, håndlaget og helt uten vann (bortsett fra renseskummet, men det er likevel ekstremt drøyt). Dette gjør at produktene varer mye lenger og det er jo både mer økonomisk og bedre for miljøet. Jeg har hatt mitt lille sett i to måneder nå, og det eneste som er tomt er serumet.

Er du hverken klar for å teste full størrelse-produktene eller reisesettet finnes det også en prøvepakke for bare 49,- så er man virkelig sikker på å ikke gjøre noen bomkjøp.

Nå stikker jeg til Stockholm en liten tur før hverdagen virkelig er i gang igjen med massevis av jobb. Det blir nok litt sporadisk blogging, så følg heller med på instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.