Eggmuffins med chorizo og brokkoli

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eggmuffins er en slags miniomelett i muffinsform. De er perfekte å lage med restegrønnsaker du har liggende, eller med middagsrester. De kan fryses ned og tas med i matpakken så tiner de frem til lunsj. Passer godt både kalde og varme.

Oppskriften gir 12 store muffins
Tilberedningstid: 45 minutter

Ingredienser:
⎼ 12 egg
⎼ 2 ss kokosmelk eller annen valgfri melk
⎼ 1 ½ ts bakepulver
⎼ ½ ts salt
⎼ en klype pepper
⎼ 1 brokkoli
⎼ 1 chorizo
⎼ 50 parmesanost
⎼ 1 bunt gressløk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Visp sammen bakepulveret og melken til det skummer.

2. Deretter visper du inn eggene, salt og pepper.

3. Del brokkoli i små buketter og chorizo i små biter. Rasp parmesanosten og finhakk gressløken. Bland alt sammen.

4. Fyll 12 store muffinsformer med eggeblandingen. Ikke fyll helt opp.

5. Stek eggemuffinsene ved 175 grader i 20⎼30 minutter. De holder seg 3⎼4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned.

Oppskriften er publisert på godt.no!

2 Kommentarer

  1. Nina-Elizabeth Ingleson

    Disse så utrolig delikate ut. En oppskrift som absolutt må prøves

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *