Fine nye ting

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKanskje litt vel materialistisk overskrift, men jeg skal love deg at ikke disse tingene er impulsive kjøp. Jeg har fulgt med keramiker Anette Krogstad i mange år, men ikke før nå fått ut fingern og bestilt meg noen av tingene hennes. Jeg forsvarer alle tallerkenkjøp med at mat faktisk trenger noe fint å ligge på til denne bloggen. Så nå har jeg en lys og en mørk havskum, en rosa mummi drar på ferie og en av skålene fra samme serie. Navnet kommer fra da Anette laget nytt servise for Pjoltergeist (favorittrestaurant!) og de måtte sende bort mummi-serviset de pleier å bruke. Jeg tror muligens jeg er litt forelsket i disse tallerknene, så forvent å se dem under mye mat fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin første av forhåpentligvis mange Lyngby porcelæn-vaser. Denne fikk jeg til jul (mamma-spons?). Har hatt så lyst på en sånn vase i mange år, men aldri gjort noe med det. Så gjett om jeg ble superglad og overrasket da jeg fikk en til jul uten å en gang ha offisielt ønsket meg det.

En helt annen ting. Fremover kommer jeg til å skrive mer om gründerlivet. Noe jeg igrunnen har skrevet ganske lite om. Håper det blir en bra, ny retning for bloggen.

3 Kommentarer

  1. May Brittt

    Hei, igjen. Et dummy-spørsmål i dag ass. Men det er et Monstera-blad du har i Lyngby-vasen, sant? Knekker du det bare av eller kjøper du det i løsvekt (høh..)? Vatn, ikkje vatn? Kor lenge varer bladet? Som andre avskårne blomar, mulegens? Just wondering!

    • Det stemmer. Jeg har fire Monstera-planter, så jeg bare knekker dem av innerst ved hovedstammen, lager et snitt og setter dem i vann. De varer overraskende lenge. Hvertfall en uke eller to. Har sett at man kan få kjøpt snittede monsterablader på blomsterbutikker også om man heller vil det. Jeg har liksom så mange å ta av, og mine har mange nye skudd nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *